Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 14 Aprilie 2021 - 14587
Barbat retinut de politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares.

La data de 27 ianuarie a.c., in continuarea cercetarilor intr-un dosar penal privind infractiunile de distrugere, lovirea sau alte violente cat si tulburarea ordinii si linistii publice, comise la data de 5 decembrie 2020, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares, au dispus punerea in executare a unui mandat de aducere privind pe un barbat de 33 de ani, din Reteag.

 Ulterior, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares au dispus retinerea barbatului, pentru o perioada de 24 ore, urmand a fi propusa procurorului competent, dispunerea fata de acesta a masurii preventive a controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile.

 Cercetarile vor fi continuate de catre lucratorii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares in vederea documentarii intregii activitati infractionale si participatiei penale.

 

 

 

 Perchezitie la locuinta unui barbat din Sarata

 La 27 ianuarie a.c., politisti din cadrul Serviciului de Ordine Publica, Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice, cu sprijinul Serviciului de Actiuni Speciale, au efectuat o perchezitie domiciliara la locuinta unui barbat de 47 ani, din Sarata. Perchezitia domiciliara a fost autorizata de catre Judecatoria Bistrita, in cadrul unui dosar penal in care se efectueaza cercetari pentru infractiunile de taiere, fara drept si furt de arbori.

 Cu aceasta ocazie, a fost ridicat un atelaj hipo, precum si un numar de 7 obiecte si bunuri ce pot constitui mijloace de proba in procesul penal.

 Cercetarile continua de Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita, in vederea documentarii intregii activitati infractionale.

 

0 comentarii1155 vizualizări28 ianuarie 2021
rss 2.0
rss 2.0