Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 14 Aprilie 2021 - 14587
RETINUTI DE POLITISTII SECTIEI 3 POLITIE RURALA LECHINTA.

La 28 ianuarie a.c., a fost solicitata interventia politistilor Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta, in localitatea Visuia, de catre un barbat de 42 de ani, din Dorolea, care ar fi fost agresat.

 Din investigatiile efectuate a reiesit faptul ca barbatul ar fi fost in vizita la o femeie, in   localitatea Visuia. Ulterior, sotul acesteia, un barbat de 45 de ani, insotit de un alt barbat, de 35 de ani si de un tanar, de 22 de ani, ambii din Arcalia, l-ar fi agresat pe barbatul de 42 de ani.

 L-ar fi fost introdus fara voia sa intr-un autoturism si transportat aproximativ 5 km, fiind agresat din nou, deposedat de telefonul mobil si abandonat.

 In urma cercetarilor intreprinse de politisti, la scurt timp au fost prinse persoanele banuite de comiterea faptelor. Cei trei barbati au fost retinuti pentru 24 de ore, iar in cursul zilei de astazi, fata de acestia vor fi formulate propuneri de arestare preventiva.

 Cercetarile continua de politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta din cadrul Politiei Municipiului Bistrita, cu privire la savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente, lipsire de libertate in mod ilegal si talharie.

 

 

0 comentarii1246 vizualizări29 ianuarie 2021
rss 2.0
rss 2.0