Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Au talharit un batran care le putea fi bunic.

In 05.07.2011, in urma cercetarilor efectuate de politisti, au fost identificati suspectii principali in cauza privind talharia comisa in 29.06.2011 asupra partii vatamate  M.  D. de 87 de ani din Bistrita. Acestia sunt Istvan E. de 28 ani, din comuna Craciunesti si Babi G. de 20 ani, din comuna Sintana de Mures, ambii din jud. Mures.

Barbatii  au fost retinuti pe o durata de 24 ore si urmeaza a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

In cadrul cercetarilor, a rezultat faptul ca cei doi barbati au patruns in curtea si ulterior in locuinta partii vatamate, sub pretextul de a efectua niste reparatii la un burlan. In momentul in care si-au cerut plata si batranul a mers sa aduca banii, profitand de imposibilitatea acestuia de a se apara, unul dintre barbati l-a imobilizat din spate,  prinzindu-l cu miinile peste corp, iar celalalt a sustras din buzunarul unei haine suma de 885 lei, dupa care cei doi au fugit.

            Cercetarile continua de Biroul de Investigatii Criminale cu invinuitii  in stare de retinere,  sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie, fapta ce este prevazuta cu o pedeapsa privativa de libertate cuprinsa intre 7 si 20 de ani.

 

Au furat ceara, dar au fost prinsi de politisti

 In 05.07.2011, politistii au fost solicitati  de Susana V. de 55 ani din Caianu Mic, care a reclamat faptul ca persoane necunoscute i-au furat in noaptea de 04/05.07.2011, 150 kg de ceara de albine, in valoare de 3.000 lei, dintr-o anexa a gospodariei.

In urma cercetarilor intreprinse imediat de politisti, au fost identificati suspectii principali ai faptei ca fiind Augustin M. de 28 ani din Crainimat si Andrei G. de 16 ani din Caianu Mic. Au fost recuperate totodata 21 de kg de ceara si restituite proprietarului.

Cercetarile continua de Postul de Politie Caianu Mic.

 

Politistii au identificat un suspect de furt

 In cadrul cercetarilor efectuate de politistii din Chiochis, in 05.07.2011 l-au identificat pe  Danila K. de 57 ani din Strugureni, care este suspectat ca in perioada 28.06-01.07.2011 a comis trei infractiuni de furt pe raza localitatii Strugureni, comuna Chiochis. In acesta perioada au fost furate mai multe bunuri (piese auto si scule) in dauna partilor vatamate O. G., D. M. si K. D., in valoare de 2.850 lei.

Prejudiciul a fost recuperat in proportie de 85 %.

Cercetarile continua de Postul de Politie Chiochis si Politia Beclean.

 

Hoti prinsi in flagrant de catre politisti

 In 05.07.2011,  politistii din Lechinta i-au prins in flagrant pe Valeriu C. de 33 ani si Zsolt V. de 30 ani, ambii din Tirgu-Mures, care au sustras din incinta a doua magazine alimentare din Lechinta bunuri in valoare de 387 lei.

A fost intocmite dosare de cercetare penala.

Cercetarile continua de Postul de Politie Lechinta.

 

Accident usor cercetat de politisti

In  05.07.2011, ora 15.47, pe strada Bistritei din Nasaud, Paula K. de 33 ani, in timp ce conducea un autoturism, a surprins si accidentat usor pe S. G. de 6 ani, din Nasaud, care, din primele informatii,  a traversat strada prin loc nepermis, in fuga si fara sa se asigure. Cercetarile continua de Politia Oras Nasaud.

 

Prins cu un permis de conducere suspect

  In 05.07.2011,  politistii l-au oprit in trafic pe DN 17 D, in localitatea Feldru, pe Mihai S. de 32 ani,din Ilva Mica. La solicitarea politistilor, acesta a prezentat permisul de conducere, eliberat de autoritatile maghiare. Insa, in urma verificarilor efectuate in bazele de date, a rezultat faptul ca barbatul nu figureaza ca fiind posesor al unui permis de conducere eliberat de autoritatile din UngariaIn cauza a fost intocmit dosar penal iar cercetarile continua de Postul de Politie Feldru.

 

  Anunt

 Inspectoratul de Politie Judetan Bistrita-Nasaud, in temeiul H.G. nr. 81/2003 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea si desfasurarea procedurilor pentru valorificarea bunurilor scoase din functiune aflate in administrarea MAI, a organizat in perioada 08.06.2011-30.06.2011 procedura de vanzare prin licitatie deschisa cu strigare a 3 caini de serviciu.

Intrucat nu a fost primita nicio oferta,  persoanele fizice si juridice care doresc preluarea fara plata a acestor animale de serviciu pot solicita acest lucru in scris conducerii Inspectoratului.

Informatii suplimentare pot fi obtinute de la Serviciul Logistic din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud.

 

 

    Minori la furat

In 05.07.2011, in urma cercetarilor efectuate de politisti, au fost identificati V.C. de 15 ani, si D. S. de 9 ani, ambii din Bistrita, care sunt suspectati ca in 27.06.2011 au sustras din incinta unui magazin situat pe str. Dornei din Bistrita, un telefon mobil marca Nokia, in valoare de 500 lei si suma de 120 lei. Telefonul mobil a fost recuperat si restituit partii vatamate.

 

 

 

                                      OFITER DE RELATII PUBLICE

                                                Subinspector de politie

                                                   Antonela Gorgan

0 comentarii2758 vizualizări06 iulie 2011
rss 2.0
rss 2.0