Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Februarie 2021 - 16318 vizitatori azi
Depistat in flagrant de politisti, in timp ce conducea un autoturism, desi se afla sub efectual unor substante psihoactive.

In aceasta dimineata, in jurul orei 03.30, in cadrul actiunilor preventive si de monitorizare a traficului rutier, politistii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism care circula pe raza municipiului.  A fost identificat conducatorul auto, un tanar de 26 de ani, din Bistrita, iar in urma testarii cu aparatul DRUG TEST 5000, rezultatul a fost pozitiv in cazul substantei Methamphetamine. Cel in cauza a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate mostre biologice in vederea stabilirii cu exactitate a substantei psihoactive.

 In urma celor constatate, a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante, iar cercetarile sunt continuate de catre politisti din cadrul Biroului Rutier. Cel in cauza a fost sanctionat contraventional pentru incalcarea prevederilor Legii nr.55/2020, cuantumul sanctiunii fiind de 500 de lei.

 

 

 

Ordin de protectie emis de politistii Biroului de Ordine Publica in urma unei interventii la un apel 112

Ieri, 15 februarie, in jurul orei 15.30, politistii Biroului de Ordine Publice au intervenit la un scandal in familie, sesizat prin 112.

 In urma celor constatate la fata locului, politistii au emis un ordin de protectie provizoriu pentru protejarea unei femei de 31 de ani, din Bistrita, agresata de sotul ei un barbat de 48 de ani.

 Politistii din  cadrul Politiei Municipiului Bistrita au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de violenta in familie. Totodata, monitorizeaza starea conflictuala, precum si respectarea masurilor dispuse prin ordinul de protectie provizoriu.

 

 

 

0 comentarii511 vizualizări16 februarie 2021
rss 2.0
rss 2.0