Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Februarie 2021 - 17068 vizitatori azi
Accident rutier pe Drumul National 17 in localitatea Cepari.

Politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud au intervenit la un accident rutier pe Drumul National 17 in localitatea Cepari. S-a constatat faptul ca in accidentul rutier au fost implicate doua autoturisme care au colizionat frontal, ?rezultand ranirea a patru persoane.? Trei dintre aceste fiind transportate la spital pentru continuarea investigatiilor medicale??.
Conducatorii autoturismelor, un barbat de 21 de ani din? Dumitra ?si o femeie de 30 de ani din Parva, au fost testati cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.
Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud fiind intocmit un dosar penal cu privire la fapta de vatamare corporala din culpa.?

 

.

 

 Astazi politistii din cadrul Politiei oras Sangeorz-Bai au intervenit la un accident rutier produs pe Drumul National 17 D intre localitatile Ilva Mica si Sangeorz-Bai?.
La locul evenimentului au fost identificate doua autoturisme, din care unul in afara partii carosabile, in albia raului Somesul Mare.?

In urma accidentului a rezultat ranirea conducatorului auto, o femeie de 45 de ani din Rodna, care ar fi incercat sa evite coliziunea cu celalalt autoturism, care se deplasa din sens opus. Aceasta, cat si celalalt sofer, un barbat de 43 de ani din Ilva Mica, au ???fost testati cu aparatul etilotest? rezultatele fiind negative.?
In continuare se efectueaza cercetari de catre Politia orasului Sangeorz-Bai sub aspectul infractiunii de vatamare corporala din culpa in cadrul unui dosar penal.

0 comentarii434 vizualizări22 februarie 2021
rss 2.0
rss 2.0