Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Profesoara cercetata de procurori pentru incidente la BAC.

In cadrul cercetarilor efectuate de Serviciul de Investigare a Fraudelor ca urmare a sesizarii primite din partea Inspectoratului Scolar Judetean Bistrita-Nasaud, privind incidentul din timpul probei de matematica din cadrul examenului de bacalaureat, pe baza materialului administrat, a fost inregistrat un dosar de cercetare penala fata de C. B. de 29 ani,  profesoara, sub aspectul savarsirii infractiunii de folosirea, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, fapta prev. de art. 12 al. 1 din Legea nr. 78/2000.

Dosarul va fi inaintat Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud cu propunere de declinare a competentei, avand in vedere ca potrivit legii, competenta de cercetare pentru astfel de fapte revine procurorului.

0 comentarii2793 vizualizări07 iulie 2011
rss 2.0
rss 2.0