Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Actiuni pe linie silvica, desfasurate in sistem integrat, de politisti, reprezentanti ai Garzii Forestiere si silvicultori.

La data de 23 martie a.c., politistii Serviciului de Ordine Publica au organizat si desfasurat o actiune in scopul prevenirii si combaterii delictelor silvice in judetul Bistrita-Nasaud. Astfel, in colaborare cu specialisti din cadrul Garzii Forestiere Judetene Bistrita-Nasaud si silvicultori au fost efectuate controale si verificari de specialitate pe Valea Bargaului, pentru combaterea activitatilor ilicite in domeniile economice specifice exploatarii, prelucrarii, transportului si comercializarii materialului lemnos.

 In acest sens, au fost oprite pentru control 12 autovehicule si au fost verificate 7 transporturi de material lemnos, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 4 sanctiuni contraventionale in valoarea de 10.000 lei, toate conform Legii 171/2010. De asemenea, a fost ridicata in vederea confiscarii cantitatea de 15,20 mc material lemnos, fara documente legale, in valoare de 4.527 de lei.

 

 

Masuri preventive dispuse impotriva unor persoane cercetate de politisti

 Update: barbatul cercetat de politisti pentru comiterea infractiunilor de amenintare, violare de domiciliu si furt calificat a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita care a dispus masura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile. Cercetarile continua de politistii Biroului de Investigatii Criminale Bistrita.

 

***

Update: cei doi tineri de 23 si 29 de ani, retinuti pentru 24 de ore si cercetati de politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta pentru comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente si violare de domiciliu au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Beclean care a dispus masura preventiva a controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile. Cercetarile continua pentru documentarea activitatii infractionale a celor doi.

 

 

          FARA PERMIS: Un barbat din Hunedoara care conducea un autoturism cu numere de Gorj a fost depistat in trafic de politistii din Beclean

 In dupa-masa de 23 martie, pe Drumul Judetean 171, in localitatea Ciceu Giurgesti, politistii din cadrul Politiei Orasului Beclean au depistat si oprit in trafic un barbat de 46 de ani, din Nadastia de Sus, judetul Hunedoara care conducea un autoturism inmatriculat in judetul Gorj.

 Fiind efectuate verificari, a reiesit faptul ca, cel in cauza nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost testat cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind negativ. Politistii din Beclean au intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere si continua cercetarile in acest sens.

 

 

Conducere cu alcoolemie, dosar penal intocmit

 In dupa-masa de 23 martie, politistii din cadrul Politiei Orasului Sangeorz-Bai au depistat in trafic si l-au oprit pentru control pe un barbat de 33 de ani, din Sangeorz-Bai care conducea un autoturism pe raza orasului.

 Rezultatul in urma testarii cu aparatul etilotest a fost de 0,78 mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. In urma celor constatate, politistii au intocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

 

 

 

0 comentarii2856 vizualizări25 martie 2021
rss 2.0
rss 2.0