Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 02 Mai 2024 - 14587
CAZ DE INTRODUCERE IN TARA DE DROGURI DE RISC, SOLUTIONAT DE POLITISTI SI PROCURORI.

La data de 25 martie a.c., politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita-Nasaud si procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Bistrita - Nasaud au efectuat 4 perchezitii, in judetele Sibiu si Bistrita-Nasaud, intr-un caz de introducere in tara de droguri si trafic de droguri de risc.

 In fapt, prin intermediul unui autocar apartinand unei societati de transport international din Bistrita, ar fi fost expediat din Spania, in Romania, un colet in care se afla aproximativ 1 kilogram de cannabis.

 In urma actiunii de ieri, coletul a fost ridicat, in vederea continuarii cercetarilor.

 In cadrul aceluiasi dosar, au fost efectuate 4 perchezitii domiciliare in judetele Sibiu si Bistrita-Nasaud, fiind ridicate 2 grindere, 3 cantare electronice, un pliculet din plastic transparent care contine o substanta pulverulenta de culoare alba, mai multe tiple din material plastic transparent cu urme de substanta vegetala, trei borcane din sticla care prezentau urme de substanta vegetala, un laptop si patru telefoane mobile, precum si  inscrisuri.

 Doi tineri, de 22, respectiv 23 de ani, au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand a fi prezentati instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita-Nasaud si procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Bistrita - Nasaud, cu privire la savarsirea infractiunii de introducere in tara de droguri de risc si trafic de droguri de risc.

 Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

 In activitati, au fost participat si politisti din cadrul B.C.C.O. Alba Iulia si luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale Alba Iulia.

0 comentarii2912 vizualizări29 martie 2021




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0