Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 15 Aprilie 2021 - 14587
RESTRICTII DE CIRCULATIE IN BISTRITA.

Politistii rutieri va informeaza ca incepand de astazi, 30 martie a.c., vor fi instituite restrictii de circulatie pe strada Lucian Blaga din municipiul Bistrita. Ca urmare a lucrarilor de modernizare a trecerii la nivel cu calea ferata km. 63+406m, linia CF 421, cu instalare de semnale luminoase si acustice pe strada Lucian Blaga din municipiului Bistrita, jud. Bistrita-Nasaud, in perioada 30.03.2021 - 31.05.2021, vor fi instituite restrictii.

Intrucat la pasajul trecerii la nivel cu calea ferata de pe strada Lucian Blaga, se vor efectua lucrari de modernizare, vor fi instituite restrictii partiale de circulatie de la intersectia cu sens giratoriu cu strada Lucian Blaga si pana la intersectia cu sens giratoriu cu strada Simion Mindrescu.

Pentru fluidizarea traficului in aceasta perioada, sunt recomandate urmatoarele strazi:-strada  Subcetate, strada Ioan Slavici, strada Andrei Muresanu, strada Nasaudului, Calea Moldovei.


        In aceste zone vor fi amplasate indicatoare rutiere privind instituirea de restrictii partiale de circulatie.

0 comentarii560 vizualizări31 martie 2021
rss 2.0
rss 2.0