Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Material lemnos confiscat de politistii bistriteni.

La data de 1 aprilie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Ordine Publica, Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice, fiind in continuarea cercetarilor efectuate in cadrul unui dosar penal intocmit sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala si fals informatic, in colaborare cu specialisti din cadrul Garzii Froestiere Cluj, au fost efectuate un numar de 3 controlate, la societati comerciale de pe Valea Bargaului, care au ca obiect de activitate prelucrarea si comercializarea materialelor lemnoase.

 In urma verificarilor, politistii au constatat 4 sanctiuni contraventionale conform Legii 171/2010 in valoare de 16.000 lei, totodata fiind confiscata cantitatea de 45,615 mc material lemnos in valoare de 12.036 lei.

 

 

Dosar penal pentru fals privind identitatea

      La data de 1 aprilie, un barbat de 32 de ani, din Petris, s-a prezentat in vederea sustinerii examenului pentru dobandirea permisului de conducere categoria B.

 Barbatul s-ar fi folosit de o alta identitate, acesta legitimandu-se cu actul de identitate al unui barbat de 44 de ani din Morut.

 In cauza, politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei municipiului Bistrita, au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de fals privind identitatea, in scopul documentarii faptei.

 

 

0 comentarii2772 vizualizări02 aprilie 2021
rss 2.0
rss 2.0