Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 24 Mai 2024 - 14587
Dosar penal pentru conducere fara permis, constata in flagrant.

In dimineata de 5 aprilie a.c., in cadrul activitatilor de supraveghere a traficului rutier, politistii Biroului Rutier au depistat si oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Calea Moldovei din Bistrita. In urma verificarilor efectuate, a reiesit faptul ca autoturismul in cauza era condus de un barbat de 40 de ani care are dreptul de a conduce anulat. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. In consecinta, s-a intocmit dosar penal si se efectueaza cercetari pentru conducerea unui vehicul fara permis.

 

          Dosar penal pentru violenta in familie, intocmit la Tureac

 La data de 5 aprilie a.c., in urma verificarilor efectuate, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au emis un ordin de protectie provizoriu si au intocmit un dosar penal pentru violenta in familie in cadrul caruia se efectueaza cercetari.

Banuit de comiterea faptei este un barbat de 36 de ani, din Tureac care, din cauza unor neintelegeri avute, ar fi lovit-o pe concubina lui, o femeie de 34 de ani, din aceeasi localitate. Cercetarile continua in cadrul dosarului penal intocmit, iar starea conflictuala este monitorizata.

 

0 comentarii2835 vizualizări06 aprilie 2021
rss 2.0
rss 2.0