Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Un barbat cercetat pentru inselaciune, a fost depistat si retinut pentru 24 de ore de politistii bistriteni.

La data de 8 aprilie a.c., in urma probatoriului administrat intr-un dosar penal aflat in instrumentarea politistilor Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares, sub supravegherea  Parchetului de pe langa Judecatoria Beclean, a fost pus in aplicare un mandat de aducere.

 Cel in cauza, un barbat de 50 de ani, din Harsova, judetul Constanta, este banuit de comiterea infractiunii de inselaciune, prejudiciul cauzat prin comiterea faptei fiind de peste 72.000 de lei. Acesta a fost depistat de politisti pe raza localitatii de domiciliu si a fost condus la sediul Sectiei 5 Politie Rurala Petru-Rares pentru audieri, unde ulterior a fost retinut pentru 24 de ore.

 In urma cercetarilor si investigatiilor efectuate a reiesit faptul ca barbatul, in cursul anului 2018, in calitate de reprezentant al unei societati comerciale, l-ar fi indus in eroare pe un barbat din Caianu Mic, de la care ar fi cumparat 279 de oi si nu ar mai fi achitat contravaloarea stabilita, respectiv suma de 72.540 de lei.

 In prezent, barbatul se afla in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, iar in cursul zilei de astazi va fi prezentat procurorilor in vederea dispunerii unei masuri preventive.

 Actiunea a beneficiat de sprijinul luptatorilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale  Bistrita-Nasaud si politisti din cadrul Politiei orasului Harsova.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru-Rares in vederea documentarii intregii activitati infractionale.

 

  

 

Condamnat la inchisoare, dus in penitenciar de politisti de la investigatii criminale

 La data de 8 aprilie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale Bistrita au dus in penitenciar un tanar de 28 de ani, din Bistrita, condamnat la inchisoare pentru comiterea infractiunii de conducere fara permis.

 Mandatul de executare a pedepsei inchisorii a fost emis de catre Judecatoria Bistrita, cel in cauza fiind condamnat la 2 ani, 5 luni si 10 zile de inchisoare pentru comiterea infractiunii de conducere a unui vehicul fara permis de conducere.

 

 

0 comentarii2786 vizualizări09 aprilie 2021
rss 2.0
rss 2.0