Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Accident mortal anchetat de politisti.

In 07.07.2011, politistii au fost sesizati despre faptul ca la S.C. "COMELF" S.A. Bistrita, a avut loc un accident de munca. La fata locului s-a deplasat un echipaj de politie care, din primele cercetari, a stabilit ca din bratul unei macarale, in timpul manevrarii, a cazut o piesa metalica care l-a prins dedesubt pe Liviu R., de 43 ani din Saratel. In urma leziunilor suferite, acesta a decedat.

             Cercetarile continua de catre Biroul de Investigatii Criminale si ITM Bistrita-Nasaud.

 

  Condamnat incarcerat

  In 07.07.2011, politistii l-au identificat pe raza localitatii Urmenis, pe Pompei M. de 53 ani, din Urmenis, impotriva caruia Judecatoria Bistrita a emis Mandatul de executare a pedepsei cu inchisoare nr. 1419/2011, acesta fiind condamnat la 1,5 ani inchisoare pentru comiterea infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu permisul anulat si sub influenta bauturilor alcoolice. 

                A fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

  Inselaciune prin internet solutionata de politisti

 In urma cercetarilor efectuate de politisti, a fost identificat Daniel C. de 24 ani din Braila, care este suspectat ca in cursul anului 2010 a prezentat pe un site, pe internet, anunturi prin care propunea un schimb convenabil de telefoane mobile. Astfel, Sergiu F. si Lucian V., ambii din Bistrita, au acceptat un astfel de schimb, si au trimis printr-o firma de curierat cate un telefon mobil, insa au primit inapoi cate un colet fiecare. Inauntru se afla insa un ambalaj pentru gel de dus, in locul unui telefon mobil, conform intelegerii.

Prejudiciul creat este in valoare de aproximativ 1100 lei.

Tanarul este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune.

 

 

 

 

 

 

                                      OFITER DE RELATII PUBLICE

                                                Subinspector de politie

                                                   Antonela Gorgan

 

0 comentarii2912 vizualizări09 iulie 2011
rss 2.0
rss 2.0