Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 15 Iulie 2024 - 14587
Un tractor a intrat in coliziune cu un autoturism care se deplasa pe Drumul National 17.

Politistii din cadrul Compartimentului Rutier al Politiei orasului Beclean  au intervenit la un accident rutier la intersectia Drumului National 17, cu Drumul Judetean 172, intre localitatile Sintereag si Beclean.

Un tractor condus pe Drumul Judetean 172, de un barbat de 71 de ani din Cociu a intrat in coliziune cu un autoturism care se deplasa pe Drumul National 17, condus de un barbat de 36 de ani din judetul Maramures.

In urma coliziunii a rezultat ranirea unei pasagere de 4 ani din autoturismul condus de barbatul din Maramures. 

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative in ambele cazuri.

 In cauza politistii au intocmit un dosar penal cu privire la infractiunea de vatamare corporala din culpa urma sa stabileasca cu exactitate toate aspectele producerii evenimentului rutier.

 

.

 

Politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Baraului, au fost sesizati cu privire la faptul ca, intr-o fantana de apa din localitatea Susenii Bargaului, a fost gasita o persoana decedata.
Deplasati la fata locului, politistii au identificat persoana in cauza, fiind vorba despre un barbat, de 59 de ani, din localitatea Susenii Bargaului.


Trupul neinsufletit a fost transportat la morga in vederea efectuarii necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.


In cauza a fost intocmit un dosar de cercetare penala, cu privire la infractiunea de ucidere din culpa, politistii continuand cercetarile.

0 comentarii2912 vizualizări13 aprilie 2021
rss 2.0
rss 2.0