Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
DRUG TEST POZITIV in cazul unui barbat din Bistrita, depistat ieri de politistii Biroului Rutier.

Aseara, in jurul orei 21.30, pe strada Calea Moldovei din Bistrita, politistii Biroului Rutier l-au depistat si oprit in trafic, pentru control, pe un barbat de 41 de ani, din localitate care se afla la volanul unui autoturism. Acesta a fost testat cu aparatul DRUG TEST 5000, rezultatul fiind pozitiv in cazul substantei  Cannabis. Totodata, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,08mg/l alcool pur in aerul expirat. Cel in cauza a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice.

 Cercetarile sunt continuate de politistii Biroului Rutier Bistrita in cadrul dosarului penal intocmit.

 

 

          Mandate de executare a pedepsei inchisorii, puse in aplicare de politisti

 La data de 13 aprilie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale- Compartimentul Urmariri au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei  inchisorii, emis de Judecatoria Bistrita, impotriva unui barbat de 33 de ani, din Viisoara. Cel in cauza a fost condamnat la 1 an, 8 luni si 20 de zile inchisoare pentru comiterea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si a fost incarcerat de politisti in penitenciar.

 La aceeasi data, politistii de la Urmariri au pus in aplicare un alt mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis la data de 13 aprilie a.c., de catre Judecatoria Nasaud, impotriva unui tanar de 21 de ani, din Nasaud, condamnat la 3 ani si 6 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de furt calificat. Politistii l-au incarcerat in penitenciar.

 

 

 

          Ordin de protectiei emis de politistii din Sangeorz-Bai

 La data de 13 aprilie a.c., in urma unei sesizari, politistii din cadrul Politiei Orasului Sangeorz-Bai au emis un ordin de protectie provizoriu si au intocmit un dosar penal in cadrul caruia efectueaza cercetari pentru violenta in familie.

 In fapt, la data de 13 aprilie a.c., o femeie de 29 de ani a reclamat faptul ca, in seara de 6 aprilie a.c., a fost agresata fizic de sotul ei, un barbat de 31 de ani, cauzandu-i suferinte fizice care au necesitat pentru vindecare 3-5 zile de ingrijiri medicale.

 Cercetarile continua de politistii din cadrul Politiei Orasului Sangeorz-Bai, iar starea conflictuala este monitorizata.

 

 

0 comentarii2793 vizualizări14 aprilie 2021
rss 2.0
rss 2.0