Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
"IN SIGURANTA LA VOLAN, STOP ACCIDENTELOR!"

Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita- Nasaud, reprezentat de Serviciul Rutier si Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii este partener al Serviciului de Probatiune Bistrita-Nasaud in proiectul national  "In siguranta la volan, stop accidentelor!"

 Programul de preventie este destinat persoanelor care au comis infractiuni contra sigurantei circulatiei pe drumurile publice si se afla in supravegherea Serviciului de Probatiune Bistrita- Nasaud.

 In cadrul intalnirilor, cu o frecventa de doua ori pe saptamana, cu respectarea tuturor rigorilor sanitare si de distantare sociala impuse de pandemia de COVID-19, specialistii Serviciului de Probatiune si politistii ofera beneficiarilor informatii referitoare la legislatia rutiera si penala, pentru a dezvolta responsabilitatea accestora fata de propria viata si sanatate sau a celor din jur si pentru a-i constientiza cu privire la  modul in care consumul de alcool sau droguri poate modifica procesele psihice autocontrolului si reactiilor motrice.

 Programul este structurat pe doua module- unul de baza si unul optional, iar temele vizate sunt legislatia rutiera, comportamentul neadecvat la volan, efectele consumului de alcool si droguri la volan, respectiv factorii de risc si pasii spre infractiune. Activitatile vor continua pana in luna mai a anului curent.

 

 

 

Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii 

0 comentarii2849 vizualizări16 aprilie 2021




rss 2.0
rss 2.0