Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
ATENTIE! Folosirea unor produse contrafacute poate avea consecinte grave asupra sanatatii dumneavoastra!

Politistii va sfatuiesc sa achizitionati produse doar de la distribuitori autorizati pentru ca folosirea unor produse contrafacute poate avea consecinte grave asupra sanatatii dumneavoastra. In dupa-masa de ieri, 20 aprilie a.c., politistii Serviciului pentru Actiuni Speciale, impreuna cu cei de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice au depistat, in flagrant, pe raza muncipiului Bistrita, doi barbati care ofereau spre vanzare, din portbagajul unui autoturism cu numere de Germania, mai multe produse susceptibile a fi contrafacute.

 Asupra celor doi au fost descoperite 8 parfumuri cu reprezentari grafice ce indicau marci notorii , identice sau similare cu marcile larg cunoscute in Romania si 9 seturi de cutite de bucatarie care imitau marci cunoscute, susceptibile a fi contrafacute, avand in vederea pretul mic de vanzare si calitatea indoielnica a ambalajelor, dar si locul de unde au fost achizitionate.

 Cei doi, in varsta de 41 si 24 de ani, ambii din Targu-Mures, au fost condusi la sediul Politiei, fiind intocmit dosar penal pentru infractiunea de punere in circulatie, fara drept, a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice ori similare. Produsele, in valoare de 1300 de lei, au fost ridicate in vederea indisponibilizarii si continuarii cercetarilor.

 

 

 

          Mandat de executare a pedepsei inchisorii, pus in aplicare ieri

 La data de 20 aprilie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale - Compartimentul Urmariri au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei  inchisorii, emis de Judecatoria Bistrita, impotriva unui bistritean.

 Barbatul in cauza este in varsta de 51 de ani si a fost dus in penitenciar de politisti, fiind condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru comiterea infractiunii de furt calificat. Acesta a fost incarcerat in penitenciarul Bistrita.

 

 

 

 

Banuit de comiterea a trei infractiuni la regimul rutier, depistat in trafic, in flagrant, de politistii din Beclean

 In seara de 20 aprilie a.c., in cadrul actiunilor preventive desfasurate, politistii din cadrul Politiei Orasului Beclean au depistat si oprit in trafic un barbat de 40 de ani, din Chirales care conducea un moped neinregistrat.

 Barbatul a fost depistat pe Drumul Judetean 151, prin localitatea Sirioara, iar in urma verificarilor efectuate, a reiesit faptul ca nu detine permis de conducere. Totodata, rezultatul testarii cu aparatul etilotest a fost 0,75 mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate mostre biologice de sange in vederea determinarii alcoolemiei.

 Cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea unui vehicul neinmatriculat, conducerea unui vehicul fara permis si conducerea unui vehicul  sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

0 comentarii0 vizualizări21 aprilie 2021
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Comments and Guestbook Message
Bistrita News
Comments and Guestbook Message

There has been an error from which the program cannot recover. A message has been sent to the site administrator who will look into the problem. You can try to perform the operation again. It might have been a temporary problem and may work the second time. Or you may continue browsing other pages.