Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Doi tineri banuiti de comiterea infractiunii de braconaj, depistati in flagrant de politisti.

Ieri, 26 aprilie a.c., in jurul orelor 21:00, politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta impreuna cu politisti din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale Bistrita au actionat pe raza comunei Sinmihaiu de Cimpie.

 Pe raza localitatii Brateni, au fost depistati doi tineri, de 24 ani, respectiv 27 de ani, ambii din Teaca, in timp ce se deplasau cu un autovehicul.

 S-a procedat la verificarea interiorului autoturismului unde a fost identificata o arma de vanatoare tip arbaleta care era armata cu sageata. In autoturism au mai fost identificate 2 sageti de culoare gri, 2 sageti de culoare visinie, 3 prastii confectionate din lemn si latex, un recipient de culoare neon care continea mai multe bile de otel si un binoclu de culoare negra. Obiectele identificate au fost ridicate pentru efectuarea de verificari.

 Cele doua persoane au fost conduse la sediul Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta, cercetarile urmand a fii efectuate de lucratorii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, in cadrul unui dosar penal privind infractiunea de braconaj.

  

0 comentarii3101 vizualizări27 aprilie 2021
rss 2.0
rss 2.0