Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Depistat cu alcoolemie, in urma unui accident rutier.

La data de 28 aprilie a.c., o femeie in varsta de 64 de ani, din Bistrita, a sesizat politistii despre faptul ca a fost implicata intr-un eveniment rutier cu un alt autoturism condus de un barbat de 33 de ani, din Susenii Bargaului, in municipiul Bistrita.

 Politistii deplasati la locul evenimentului au testat ambii conducatorii auto cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ in cazul soferitei, iar in cazul barbatului a rezultat o valoarea de 0,67 mg/l alcool pur in aerul expirat.

 Soferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 De asemenea, in urma accidentului a rezultat ranirea femeii, aceasta fiind transportata la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate.

 In cauza a fost intocmit dosar penal cu privire la savarsirea infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante si vatamare corporala din culpa, cercetarile fiind continuate in vedere stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

 

Fara permis de conducere si cu autoturismul neinmatriculat

 La data de 28 aprilie a.c., pe raza localitatii Telcisor, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud, l-au depistat in trafic pe un tanar in varsta de 18 ani, din Telcisor in timp ce conducea un autoturism prin localitate.

 In urma verificarilor efectuate, s-a constatat faptul ca, tanarul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autorizatie de circulatie provizorie a autoturismului figureaza ca expirata de anul trecut.

 In cauza a fost intocmit dosar penal cu privire la savarsirea infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul neinmatriculat, cercetarile fiind continuate de catre Sectia 6 Politie Rurala Nasaud

 

 

0 comentarii2821 vizualizări29 aprilie 2021




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0