Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Material lemnos confiscat de politistii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice.

La data de  6 mai a.c., politistii din cadrul Serviciului de Ordine Publica - Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice, au actionat in vederea prevenirii si combaterii activitatilor ilegale din domeniul exploatarii, circulatiei, depozitarii, prelucrarii si comercializarii materialului lemnos, ocazie cu care au fost constatate 2 contraventii conform Legii 171/2010, in valoare de 16.000 lei si o infractiune, respectiv falsul informatic.

In cadrul aceleiasi actiuni, a fost confiscata cantitatea de 29,42 m.c. material lemnos in valoare de 17.548 lei, din care 24,30 m.c. cherestea rasinoase,  in valoare de 15.548 lei.

 *foto atasate

 

 

Persoane incarcerate in penitenciar

 Ieri, 6 mai a.c., politistii Serviciului Investigatii Criminale, au pus in executare  trei mandate de executare a pedepsei inchisorii emise fata de persoane de pe raza judetului Bistrita-Nasaud,

 Tribunalul Constanta, a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii impotriva unui barbat de 50 de ani, din municipiul Bistrita, fiind condamnat la pedeapsa de 8 ani si 1 luna inchisoare pentru comiterea infractiunilor de furt de energie electrica, deteriorarea sau modificarea fara drept sau blocarea functionarii echipamentului de masurare a energiei electrice livrate, executarea sau folosirea de instalatii clandestine, constituirea unui grup infractional organizat si proxenetism.

 

Tribunalul Bistrita-Nasaud, a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii impotriva unui barbat de 32 de ani, din municipiul Bistrita, fiind condamnat la 3 ani si 6 luni inchisoare pentru comiterea infractiunilor de furt calificat si spalare de bani.

 Judecatoria Bistrita, a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii impotriva unui barbat de 40 de ani, din comuna Lesu, fiind condamnat la 3 ani si 1 luna si 20 de zile inchisoare pentru comiterea infractiunilor de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului, conducere a unui vehicul neinmatriculat si conducere a unui vehicul fara permis de conducere.

 Aceste trei persoane au fost incarcerate de catre politistii Compartimentului Urmariti din cadrul Serviciului Investigatii Criminale, in penitenciarul Bistrita.

 

 

Barbat depistat in flagrant, conducand sub influenta alcoolului

  La data de 6 mai a.c., dupa orelor 23:00, cu ocazia efectuarii serviciului de patrulare in vederea mentinerii ordinii si a linistii publice pe Drumul Judetean 172 D in localitatea Prundu Bargaului, dar si in scopul verificarii respectarii masurilor de protectie impotriva virusului Sars-Cov-2, a fost oprita in trafic o autoutilitara, la volanul careia a fost identificat un barbat de 39 de ani din localitatea Prundu Bargaului.

 Avand in vedere faptul ca acesta emana halena alcoolica, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest marca Drager, dar soferul a refuzat testarea. Persoana in cauza a fost condusa la spital, in vederea recoltarii de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

 In cauza, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului, au intocmit un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 Totodata, conducatorul auto a fost sanctionat contraventional conform prevederilor Legii nr. 55 din 2020 cu suma de 1000 lei.

 

 

 

0 comentarii3311 vizualizări07 mai 2021
rss 2.0
rss 2.0