Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Un motociclist a surprins si accidentat o femeie din Bistrita, angajata in traversarea regulamentara a strazii.

In aceasta dimineata, politistii din cadrul Politiei orasului Sangeorz-Bai au intervenit la un accident rutier in localitatea Sant, pe Drumul National 17D. Din primele verificari s-a stabilit faptul ca un barbat de 65 de ani din localitatea Sant, a fost acrosat de un autoturism condus de un barbat de 19 ani din aceeasi localitate, care ulterior a parasit locul accidentului.

In cauza, politistii au intreprins masuri specifice de identificare a conducatorului auto, care in urma testarii cu aparatul etilotest s-a constatat faptul ca are o imbibatie alcoolica de 0,60 mg/litru alcool pur in aerul expirat, urmand a fi dispusa recoltarea de probe biologice.

Persoana vatamata in varsta de 65 de ani a fost transportata la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate.

Cercetarile sunt continuate de catre Compartimentul Rutier al Politiei Sangeorz-Bai, in cadrul unui dosar penal intocmit cu privire la savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului si conducerea sub influenta alcoolului sau altor substante.

 

.

 

Astazi, politistii Biroului Rutier din cadrul Politiei municipiului Bistrita, au intervenit la un accident rutier pe raza municipiului. Un autoturism condus de un tanar de 21 de ani din comuna Mariselu, a intrat in coliziune cu un alt autoturism condus de un barbat de 32 de ani din Bistrita, acesta din urma fiind proiectat intr-un imobil.

In urma evenimentului rutier nu au rezultat victime. 

Cei doi conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultate fiind negative in ambele cazuri.

Politistii au luat masura sanctionarii contraventionale a soferului de 21 de ani, potrivit OUG 195/2002.

 

.

 

In urma cu putin timp, politistii Biroului Rutier din cadrul Politiei municipiului Bistrita, au intervenit la un eveniment rutier semnalat pe Bulevardul Republicii din municipiu.

Un motociclist in varsta de 28 de ani, din Rebrisoara, in timp ce se deplasa pe Bulevardul Republicii din municipiu, a surprins si accidentat o femeie de 64 de ani, din Bistrita, angajata in traversarea regulamentara a strazii.

Motociclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

In cauza, politistii rutieri au intocmit un dosar penal, in cadrul caruia se efectueaza cercetari cu privire la fapta de vatamare corporala din culpa, in vederea lamuririi modului de producere a accidentului rutier.

 

 

.

 

Astazi, politistii Serviciului Rutier, au intervenit la un accident rutier, pe raza localitatii Bistrita Bargaului.

Un autoturism condus de o tanara de 23 de ani din Muresenii Bargaului, a colizionat un alt autoturism condus de o soferita de  37 de ani din Tureac. In urma impactului a rezultat ranirea soferitei de 23 de ani.

Cele doua conducatoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Politistii au intocmit un dosar penal cu privire la infractiunea de vatamare corporala din culpa, urmand a se stabili cauzele si modalitatea producerii evenimentului rutier.

 

 

Gorgan Antonela.

 

0 comentarii0 vizualizări09 mai 2021
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Comments and Guestbook Message
Bistrita News
Comments and Guestbook Message

There has been an error from which the program cannot recover. A message has been sent to the site administrator who will look into the problem. You can try to perform the operation again. It might have been a temporary problem and may work the second time. Or you may continue browsing other pages.