Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Barbat depistat fara permis pe raza municipiului Bistrita.

In seara de 12 mai a.c., politistii Biroului Rutier din cadrul Politiei Municipiului Bistrita, au oprit in trafic pe raza municipiului, bulevardul Republicii, un autoturism condus de un barbat de, 49 ani, din Nasaud.

 In urma verificarilor efectuate de catre politisti, s-a constatat ca soferul depistat are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. Conducatorul auto a fost totodata testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 Cercetarile sunt continuate de politistii Biroului Rutier, fiind intocmit un dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui autoturism fara permis de conducere, urmand documentarea faptei.

 

 

 

 

Update: https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/dosar-penal-intocmit-unui-cetatean-strain-de-catre-politistii-sectiei-1-politie-rurala-bistrita

  La data de 12 mai a.c., cetateanul italian, de 42 ani, domiciliat in Viile Tecii, depistat la data de 10 mai a.c., conducand fara a detine permis de conducere, a fost retinut pentru o perioada de 24 de ore, fiind banuit de savarsirea infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si Instigare in forma participatiei improprii la infractiunea de fals intelectual, urmand a fi prezentat magistratilor Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunerea de luare a masurii preventive.

 

 

 

Ordin de protectie provizoriu, emis de politisti

 O femeie de 40 de ani, din Pinticu, a adus la cunostinta politistilor Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita, faptul ca de la finalul lunii trecute, pana in prezent, fostul concubin, un barbat de 44 ani, din Ostrovu Mare, jud. Mehedinti, i-a adresat amenintari telefonice cu acte de violenta si distrugerea unor bunuri prin incendiere, provocandu-i o stare de temere.

Politistii au evaluat riscul impreuna cu persoana care a facut sesizarea, constatandu-se oportuna emiterea unui ordin de protectie provizoriu.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita, fiind intocmit un dosar penal, in cadrul caruia se efectueaza verificari cu privire la infractiunea de  amenintare.

 

 

 

0 comentarii2737 vizualizări13 mai 2021
rss 2.0
rss 2.0