Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Opriti de politisti la timp, inainte de a produce tragedii.

Ieri, 23 mai, in urma actiunilor preventive si de monitorizare a traficului rutier, politistii rutieri au intocmit un dosar penal pentru conducere cu alcoolemie si efectuaza cercetari pentru tragerea la raspundere penala a persoanei vinovate.

 Astfel, a fost depistat si oprit in trafic, pentru control, un autoturism care circula pe Drumul Judetean 172, intre localitatile Figa si Beclean. La volan a fost identificata o tanara de 29 de ani, din Bistrita, iar in urma testarii cu aparatul etilotest, a reiesit faptul ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Rezultatul testarii a fost de 0,52 mg/l alcool pur in aerul expirat si i-au fost recoltate mostre biologice de sange in vederea determinarii alcoolemiei.

 

***

Tot ieri, politistii au depistat in zona de agrement Baile Figa un tanar de 24 de ani, din localitatea Dabaca, judetul Cluj, in timp ce conducea un autoturism, desi consumase alcool.

Aceasta a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicata fiind de 0,78 mg/l alcool pur in aerul expirat si i s-au recoltat mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Si in acest caz a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.***

In seara de 23 mai, in jurul orei 23.00, politistii Postului de Politie Transporturi Feroviare Saratel care patrulau in apropiere garii din Saratel au observat si efectuat semnale de oprire unui autoturism care circula haotic, pe contrasens, insa conducatorul auto nu s-a conformat.

A fost oprit de un echipaj din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Beclean, iar conducatorul auto a fost identificat ca fiind un barbat de 32 de ani, cetatean roman cu domiciliul in SUA. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0,55 mg/l alcool pur in aerul expirat. Totodata, in urma verificarilor, a reiesit faptul ca nu detine permis de permis de conducere. In cauza a fost intocmit dosar penal, iar cercetarile continua pentru conducerea unui vehicul fara permis si conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

 

 

Depistat si oprit de politistii din Nasaud. Valoarea indicata de etilotest: 1,30 mg/l alcool pur in aerul expirat!!!

In dupa-masa de ieri, 23 mai, in jurul orei 18.00, in cadrul actiunilor de monitorizarea a traficului rutier, pe Drumul National 17C, in Nasaud, a fost depistat un barbat de 48 de ani, din Taure, in timp ce conducea un autoturism si se afla sub influenta alcoolului.

Rezultat testarii cu aparatul etilotest a fost de 1,30 mg/l alcool pur in aerul expirat si i-au fost recoltate mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetarile continua de politistii rutieri din cadrul Politiei Orasului Nasaud, in cadrul unui dosar de conducere cu alcoolemie.

 

 

Tanar din Reghin depistat cu nereguli, de politistii rutieri din Bistrita

In dupa-masa de 22 mai a.c., politistii Biroului Rutier au depistat si oprit in trafic un tanar de 20 de ani, din Reghin, judetul Mures, care se afla la volanul unui autoturism care circula pe raza municipiului.

Rezultatul testarii cu aparatul etilotest a fost de 1.02 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar in urma verificarilor efectuate, a reiesit faptul ca nu detine permis de conducere.

In cauza a fost intocmit dosar penal, iar cercetarile continua pentru savarsirea infractiunilor de conducere fara permis si conducere cu alcoolemie.

 

 

Banuit de furt calificat, identificat de politistii Sectiei 1 Politiei Rurala Bistrita

In urma cercetarilor efectuate de politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita intr-un dosar penal, a fost identificat un barbat banuit de comiterea unui furt.

In fapt, la data de 22 mai a.c., o femeie de 36 de ani, din Milas a sesizat ca, dintr-o anexa a locuintei i-au fost sustrase 100 de kg de porumb si 50 de kg de faina furajera, in valoare de aproximativ 250 de lei.

In urma verificarilor efectuate, politistii au identificat un barbat de 55 de ani, din Milas, banuit de comiterea faptei. Cercetarile continua in cadrul unui dosar penal intocmit pentru infractiunea de furt calificat.

 

 

Depistat de politisti, la scurt timp dupa ce si-ar fi agresat sotia

In dimineata de 21 mai a.c., o femeie de 30 de ani, din Sieu, a sesiat faptul ca a fost agresta de sot. Acesta a fost depistat de politisti la scurt timp, pe un drum comunal din localitatea Ardan, la volanul unei autoutilitare.

Barbatul, in varsta de 34 de ani, din Sieu a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 1,11 mg/l alcool pur in aerul expirat. I-au fost prelevate mostre in vederea stabilirii alcoolemiei.

Femeia a refuzat emiterea unui ordin de protectie provizoriu. Cercetarile continua pentru violenta in familie si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

 

Trei infractiuni constatate in flagrant, in cadrul actiunilor preventive si de monitorizare a traficului rutier

In dupa-masa de 21 mai a.c., politistii au oprit pentru control un autovehicul neinmatriculat, respectiv un moped, care circula pe Drumul National 17, prin localitatea Bata.

Conducatorul acestuia, un barbat de 44 de ani, din Bata, nu detine permis de conducere si se afla sub influenta alcoolui. Rezultatul testarii cu aparatul etilotest a fost 1,07 mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul neinmatriculat.Ordin de protectie emis impotriva unui barbat din Uriu

In seara de 21 mai a.c., o femeie de 45 de ani, din Uriu a sesizat politistii cu privire la faptul ca a fost amenintata de fostul sot.

Acesta a fost identificat ca fiind un barbat de 48 de ani, din aceeasi localitate, iar in urma celor constatate, impotriva lui a fost emis un ordin de protectie provizoriu. Cercetarile sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunii de amenintare, iar starea conflictuala este monitorizata.

 

0 comentarii2688 vizualizări24 mai 2021
rss 2.0
rss 2.0