Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Barbat depistat conducand fara permis si sub influenta alcoolului, in urma unui accident rutier

La data de 27 mai a.c., politistii Serviciului Rutier, au intervenit la un eveniment in localitatea Sangeorzu Nou. Un barbat de 45 de ani, din localitate, in timp ce conducea un moped pe Drumul Judetean 151 in localitatea Sangeorzu Nou, a acrosat un tanar de 26 de ani, ce se deplasa in calitate de pieton. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a conducatorului mopedului si a pietonului, ambii fiind transportati la spital.

Conducatorul a  fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,03 mg/l alcool pur in aerul expirat fiindu-i recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. In urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Politistii au intocmit un dosar penal, cu privire la infractiunile de vatamare corporala din culpa, conducere unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante.

 

 

 

Ordin de protectie provizoriu, emis impotriva unui tanar

 In data de 27 mai a.c., politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares, au fost solicitati sa intervina la un eveniment intrafamilial in localitatea Ciceu-Giurgesti. Un barbat de 51 de ani, a sesizat faptul ca fiul sau, un tanar de 18 ani, a savarsit acte de violenta impotriva sa.

Politistii au constatat ca aspectele sesizate se confirma. Impreuna cu barbatul, a fost intocmit un formular de evaluare a riscului, constatandu-se oportuna emiterea unui ordin de protectie provizoriu impotriva tanarului de 18 ani, fiind totodata intocmit un dosar penal cu privire la infractiunea de violenta in familie.

0 comentarii2919 vizualizări28 mai 2021




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0