Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Trei dosare penale la regimul rutier, intocmite de politistii bistriteni.

La data de 2 iunie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita, in desfasurarea activitatilor specifice, au oprit in trafic pe Drumul Judetean 154, in localitatea Monor, un ATV neinmatriculat. A fost identificat conducatorul acestuia, un tanar de 19 ani, domiciliat in localitatea  Monor. In urma verificarilor efectuate de catre politisti, s-a constatat faptul ca soferul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

In urma testarii cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

  .

 

In aceleasi circumstante, a fost oprit in trafic un tanar de 29 ani, din localitate, care conducea un moped neinmatriculat. In urma verificarilor, s-a constatat faptul ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.


 Totodata, fost depistata o persoana de sex barbatesc conducand o motocicleta de teren, care a refuzat sa opreasca la semnalele echipajului de politie, acesta continuandu-si deplasarea pe un drum inaccesibil.  In urma verificarilor efectuate, la scurt timp a fost identificat conducatorul motocicletei, un tanar de 18 ani, domiciliat pe raza localitatii Monor, stabilindu-se ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 


  In cauza politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita, au intocmit trei dosar de cercetare penala sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat, fiind continuate cercetarile si documentarea situatiei de fapt.

 

 

0 comentarii2723 vizualizări03 iunie 2021
rss 2.0
rss 2.0