Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 24 Iunie 2021 - 14587
ACTIUNI PENTRU SIGURANTA TRANSPORTULUI DE PERSOANE.

 La data de 7 iunie a.c., in jurul orelor 22:00, politistii din cadrul Politiei orasului Sangeorz-Bai, au intervenit pe Drumul National 17 D pe raza localitati Sant, la un accident rutier.

 In urma deplasarii la locul accidentului, politistii au constatat ca un autoturism condus de un barbat de 54 de ani din Sant a parasit partea carosabila, ulterior intrand in coliziune cu gardul unui imobil.

 In urma impactului a rezultat ranirea conducatorul autoturismului, care la momentul accidentului se afla singur in autoturism.

 In urma testarii cu aparatul alcooltest a soferului, a rezultat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur in aerul expiat, motiv pentru care a fost transportat la spital, unde cu acordul acestuia i-au fost recoltate doua probe de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 In urma celor constatate, politistii din cadrul Politiei orasului Sangeorz-Bai, au intocmit un dosar penal, in cadrul caruia se desfasoara cercetari cu privire la infractiunile de vatamare corporala din culpa si  conducere unui vehicul sub influenta  alcoolului sau altor substante.

 

 .

 

In aceasta saptamana, politistii bistriteni cu atributii pe linie rutiera, sub coordonarea Directiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, actioneaza pentru depistarea si sanctionarea abaterilor rutiere, comise in special de conducatorii autovehiculelor de transport public de persoane.

  Pe langa legalitatea efectuarii transportului de persoane, actiunile politistilor au vizat verificarea modului in care masurile de protectie stabilite prin Legea nr. 55/2020 sunt respectate in timpul efectuarii transportului de persoane, prin curse internationale regulate/speciale. De asemenea, sunt avute in vedere si autovehiculele care efectueaza transport in regim taxi din judet.

  In acest context, ieri au fost verificate autovehicule destinate transportului de persoane, iar pentru abaterile constatate, au fost aplicate 52 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de 20.235 de lei. Totodata, au fost retrase 5 certificate de inmatriculare si au fost suspendate un numar de 6 permise de conducere.

 

 

 

 

link video actiune: https://www.youtube.com/watch?v=BlE41lEjl3c

 

 

 

0 comentarii721 vizualizări08 iunie 2021
rss 2.0
rss 2.0