Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 24 Iunie 2021 - 14587
Tanar cautat de autoritatile austriece, depistat de politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares.

La data de 9 iunie a.c., politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares au depistat si identificat un tanar de 24 de ani din Bata, fata de care autoritatile austriece au emis un mandat european de arestare. Tanarul este banuit de comiterea unei infractiuni de furt in cadrul unei asociatii infractionale sau grup criminal organizat, conform Codul penal austriac.

 Acesta a fost prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Cluj, care a dispus retinerea acestuia pe o durata de 24 de ore, urmand sa fie prezentat Curtii de apel Cluj cu propunere de arestare preventiva in vederea predarii catre autoritatile austriece.

 

 

 

 

Barbat cu mandat european de arestare, depistat pe raza localitatii Chiuza

 La  data de  9 iunie a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Beclean, au depistat si identificat pe raza localitatii Chiuza, un barbat de 32 de ani, din Gilau judetul Cluj, impotriva caruia autoritatile austriece, au emis un mandat european de arestare, pana la aceasta data barbatul sustragandu-se executarii pedepsei.

 Barbatul a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului Curtii de Apel Cluj  care a dispus retinerea acestuia pe o durata de 24 de ore, urmand a fi prezentat Curtii de Apel Cluj in vederea validarii mandatului european de arestare, si predarea catre autoritatile austriece.

 

0 comentarii742 vizualizări10 iunie 2021
rss 2.0
rss 2.0