Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 22 Februarie 2024 - 14587
Parvean arestat pentru 30 de zile, in urma unui flagrant organizat de politistii de la Arme si luptatori de la Actiuni Speciale Bistrita-Nasaud.

Ieri, 28 iunie, Tribunalul Bistrita-Nasaud a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile a unui barbat de 29 de ani, din Parva, cercetat pentru braconaj si tentativa la infractiunea de omor.  In fapt, in noaptea de 26/27 iunie a.c., politistii de la Arme, Explozivi si Substante Periculoase, impreuna cu luptatorii de la Actiuni Speciale au organizat si desfasurat o actiune de prindere in flagrant a unor persoane banuite de comiterea unor infractiuni la regimul armelor si munitiilor si braconaj.

 Actiunea s-a desfasurat in apropierea muntelui Craia, pe raza comunei Parva, iar in jurul orei 02.00 a fost depistat un autoturism in care se aflau trei persoane. In momentul in care s-au efectuat semnalele de oprire, conducatorul auto nu s-a conformat, ar fi accelerat si incercat sa loveasca pe unul dintre politisti, insa acesta a reusit sa se fereasca la timp. Politistii l-au somat sa opreasca si au executat mai multe focuri cu armamentul din dotare in directia rotilor din spate ale autoturismului. In urma interventiei politistilor nicio persoana nu a fost ranita. Ulterior, cei trei au oprit si abandonat autoturismul pe un drum infundat si au fugit in padure.

 In urma verificarilor efectuate la domiciliul conducatorului auto, un barbat de 29 de ani, politistii au constatat faptul ca una dintre armele pe care era autorizat sa le detina nu se afla in dulapul de pastrare din locuinta. Cel in cauza a fost depistat ulterior, avand asupra lui arma, pe care ar fi folosit-o  in noaptea de 26/27 iunie a.c., la o actiune de vanatoare ilegala. Arma in cauza a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor.

 Barbatul de 29 de ani a fost prezentat Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud care a dispus retinerea pentru 24 de ore. In prezent, se afla in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, iar politistii impreuna cu procurorii continua cercetarile pentru stabilirea imprejurarilor comiterii faptelor.

 

0 comentarii2947 vizualizări29 iunie 2021
rss 2.0
rss 2.0