Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Dosar penal pentru un sofer de 19 ani.

La data de 29 iunie a.c., dupa ora 23:00, politistii Biroului Rutier din cadrul Politiei municipiului Bistrita au intervenit la un accident rutier semnalat pe strada Drumul Cetatii din municipiu.

 Un autoturism condus de un tanar de 19 ani din Mintiu a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune cu un autoturism care era parcat regulamentar pe partea dreapta a directiei de deplasare, care ulterior a fost proiectat in gardul unui imobil.

 In urma impactului nu au rezultat raniri de persoane, inregistrandu-se doar pagube materiale.

 Conducatorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o valoare de 0,61 mg/l alcool pur in aerul expirat. Totodata, tanarul a fost testat cu aparatul DRUGTEST 5000, rezultatul fiind pozitiv in cazul substantei Cannabis. Soferul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sange si urina in vederea stabilirii alcoolemiei si substantelor cu efect psihoactiv.

 Politistii Biroului Rutier continua cercetarile in acest caz in cadrul unui dosar penal  intocmit cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, urmand documentarea faptei.

 

 

 

Autoturism radiat, depistat in urma unui accident rutier

 La data de 29 iunie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au intervenit la un accident rutier fara victime, produs pe raza localitatii Pinticu.

 O tanara de 21 de ani din Nasaud in timp ce conducea un autoturism inmatriculat in Bulgaria, prin localitatea Pinticu a parasit partea carosabila si s-a rasturnat in santul din partea stanga a directiei de mers.

 

 In urma verificarilor efectuate de catre politisti s-a constatat faptul ca autoturismul condus de tanara este radiat din circulatie.

Conducatoarea autoturismului a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 Politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au intocmit un dosar penal cu privire la savarsirea infractiunii de punere in circulatie sau conducerea unui autovehicul neinmatriculat, urmand documentarea faptei.

 

 

Ordine de protectie provizorii, emise de catre politistii bistriteni

  La data de 29 iunie a.c., o femeie de 35 de ani din Tureac a adus la cunostinta politistilor din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului, faptul ca la data de 28 iunie a.c., a fost amenintata telefonic cu acte de violenta de catre fostul sot, un barbat de 46 de ani din aceeasi localitate

 In urma intocmirii formularul de evaluare a riscului, s-a constatat faptul ca sunt intrunite conditiile emiterii unui ordin de protectie provizoriu, fiind totodata demarate cercetarile in cadrul unui dosar penal privind infractiunea de amenintare.

 

 

***

 

La data de 29 iunie a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au intervenit la solicitarea unei femei de 36 de ani din Runcu Salvei, aceasta semnaland faptul ca a fost victima unei agresiuni fizice.

 Politistii au stabilit faptul ca in timp ce aceasta se afla in incinta locuintei, sotul acesteia, un barbat de 39 de ani, pe fondul consumului de bauturi alcoolice si a geloziei ar fi agresat-o fizic.

 Intrucat la momentul interventiei barbatul a manifestat un comportament recalcitrant si a refuzat legitimarea, acesta a fost condus la sediul Politiei orasului Nasaud.           

 Politistii impreuna cu femeia de 36 de ani au completat formularului de evaluare a riscului, stabilindu-se faptul ca este risc iminent, motiv pentru care a fost emis un ordin de protectie provizoriu fata de barbat.

 Totodata, politistii au intocmit un dosar penal cu privire la infractiunea de violenta in familie, urmand documentarea faptei.

0 comentarii2856 vizualizări30 iunie 2021
rss 2.0
rss 2.0