Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Sofer depistat sub influenta alcoolului, etilotestul a indicat 2.08 mg/L alcool pur in aerul expirat.

La data de 1 iulie a.c., dupa miezul noptii, politistii Serviciului Rutier in desfasurarea activitatilor de supraveghere si control a traficului rutier, au oprit un autoturism pe raza localitatii Tureac.

 La volanul autoturismului a fost identificat un barbat de 35 de ani din Tureac. Politistii rutieri au procedat la testarea cu aparatul etilotest a acestuia, rezultand o valoarea de 2,08 mg/L alcool in aerul expirat. In urma celor constatate soferul a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Serviciului Rutier in cadrul unui dosar penal intocmit sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, urmand documentarea faptei.

 

 

Tanar fara permis de conducere depistat de catre politisti

 La data de 30 iunie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au oprit pe raza localitatii Sieu, un autoturism.

 La volantul autoturismului a fost identificat un tanar de 25 de ani din Sieu.

 In urma verificarilor desfasurate de catre politisti s-a constatat ca soferul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodata, tanarul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,06 mg/L alcool pur in aerul expirat.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita, fiind intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, urmand documentarea faptei.

 

 

0 comentarii2835 vizualizări01 iulie 2021
rss 2.0
rss 2.0