Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
2 GRUPARI INFRACTIONALE ORGANIZATE, DESTRUCTURATE DE POLITISTI

In 2 iulie, politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita-Nasaud, impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T.-Bistrita-Nasaud, efectueaza 27 de perchezitii domiciliare, in judetele Bistrita-Nasaud si Cluj, la persoane banuite de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de droguri si efectuare de activitati cu substante susceptibile a avea efect psihoactiv.

 Din cercetari a reiesit ca, in cursul anului curent, persoanele banuite ar fi achizitionat, consumat si comercializat, in judetele Bistrita-Nasaud si Cluj, droguri si substante susceptibile a avea efect psihoactiv.

 In urma perchezitiilor, au fost descoperite si ridicate, in vederea continuarii cercetarilor, 426 de grame de substante susceptibile a avea efect psihoactiv, 26 de grame de canabis, 16 pastile cu substante susceptibile a avea efect psihoactiv, 23.000 de euro, 8.000 de lei si mai multe telefoane mobile.

 Politistii pun in aplicare 18 de mandate de aducere fata de persoane cu varste cuprinse intre 19 si 53 de ani, banuite de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de droguri si efectuarea de activitati cu substante susceptibile a avea efect psihotrop.

 Actiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

 La activitati au participat si politisti ai brigazilor de combatere a criminalitatii organizate Cluj si Mures, luptatori ai serviciilor pentru actiuni speciale Cluj si Sibiu, precum si jandarmi ai inspectoratelor judetene de jandarmi Bistrita-Nasaud si Cluj si ai Brigazii Mobile de Jandarmi Mures.

Video: https://youtu.be/VJB-1jt70oY

0 comentarii2996 vizualizări02 iulie 2021




rss 2.0
rss 2.0