Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 21 Iunie 2024 - 14587
RETINERI INTR-UN DOSAR DE TALHARIE SI LIPSIRE DE LIBERTATE.

Trei tineri, banuiti de talharie si lipsire de libertate, au fost retinuti de politistii specializati in investigatii Criminale.  La data de 7 iulie a.c., in continuarea cercetarilor efectuate intr-un dosar penal, politistii Serviciului de Investigatii Criminale Bistrita-Nasaud au descins la domiciliile unor persoane banuite de comiterea infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal si talharie, in Bistrita si Lechinta. 

Trei persoane au fost retinute pentru 24 de ore, iar in cursul zilei de astazi vor fi prezentate Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita, cu propunere de arestare  preventiva pentru 30 de zile. La perchezitii au fost descoperite si ridicate un pistol de tip airsoft, cu munitie neletala, mai multe plicuri cu substante pulbere si vegetale, susceptibile a avea efect psihotrop, un cantar electronic si un grinder. De asemenea, au mai fost ridicate, in vederea continuarii cercetarilor, o tonfa, o sabie si 160 de euro. 

Din cercetarile efectuate pana in prezent a reiesit faptul ca, la data de 18 iunie a.c., cei trei tineri, cu varste cuprinse intre 19-25 de ani, ar fi agresat fizic, dupa care ar fi sechestrat intr-un autoturism, pentru aproximativ 5 ore, un tanar de 23 de ani, din Chirales, de la care ar fi sustras 2000 de lei. 

Cercetarile in acest caz sunt continuate de politistii Serviciului de Investigatii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita, in vederea documentarii activitatii infractionale a celor implicati. 

Actiunea a beneficiat de sprijinul luptatorilor de la Actiuni Speciale si criminalisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, precum si de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

0 comentarii3038 vizualizări08 iulie 2021
rss 2.0
rss 2.0