Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Retinut pentru 24 de ore, cercetat de politistii Biroului de Ordine Publica pentru incalcarea ordinului de protectie.

La data de 10 iulie a.c., politistii Biroului de Ordine Publica au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui barbat de 30 de ani, din Bistrita, care nu respectat masurile dispuse prin ordinul de protectie emis impotriva sa.

 Din verificarile efectuate, a reiesit faptul ca nu ar fi pastrat o distanta minima de 50 m fata de mama sa si fata de locuinta acesteia, asa cum este stabilit prin ordinul de protectie, de catre Judecatoria Bistrita.

 In cauza a fost intocmit dosar penal, iar cercetarile continua de catre politistii din Biroului de Ordine Publica pentru savarsirea infractiuni de incalcarea ordinului de protectie.

***

 

 

          Ordin de protectie si dosar penal pentru protejarea unei femei agresata de sot

 La data 10 iulie a.c., in urma unei interventii la un scandal in familie, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au intocmit un dosar penal si continua cercetarile pentru violenta in familie.

 Din verificarile efectuate a reiesit ca, un barbat de 53 de ani, din Bistrita-Bargaului, care se afla in locuinta comuna impreuna cu sotia, cel mai probabil din cauza consumului de alcool si a unor neintelegeri, ar fi agresat-o.

 Politistii au intocmit formularul de evaluare a riscului, fiind emis un ordin de protectie provizoriu impotriva barbatului. Totodata, a fost intocmit dosar penal pentru violenta in familie, iar cercetarile sunt continuate in acest sens.

 

Infractiuni flagrante, pe linie rutiera, constatate in ultimele doua zile

 La data de 10 iulie a.c., politistii Serviciului Rutier au depistat si oprit in trafic un autoturism condus de un barbat de 30 de ani, din Unirea. In urma verificarilor efectuate, a reiesit faptul ca acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe teritoriul Romaniei, motiv pentru care a fost intocmit dosar penal.

 

***

In noaptea de 10/11 iulie a.c., in jurul orei 03.00, politistii au depistat in trafic un autoturism care circula pe Drumul National 17, in localitate Susenii Bargaului. A fost identificat conducatorul auto in persoana unui tanar de 23 de ani, din Bistrita Bargaului.

 Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicata fiind 0,66 mg/l alcool pur in aerul expirat si i s-au recoltat mostre de sange in vederea determinarii alcoolemiei. Cercetarile continua in cadrul unui dosar penal deschis pentru conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

 

***

 

In dimineata de 11 iulie a.c., pe Drumul Judetean 151, in Tagsorul, politistii au oprit in trafic un autoturism inmatriculat in judetul Mures, condus de un tanar de 24 de ani, din Sarmasel.

 Fiind testat cu aparatul etilotest, valoarea indicata a fost de 0,54 mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate mostre in vederea determinarii alcoolemiei.

 In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

***

 

In dimineata de 11 iulie a.c., un barbat de 25 de ani, din Tagu, a fost depistat de politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta in timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Judetean 151.

 Rezultatul testarii cu aparatul etilotest a fost de 0,69 mg/l alcool pur in aerul expirat si i-au fost prelevate probe biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza s-a intocmit dosar pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

***

 

In seara de 10 iulie, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru-Rares au depistat un barbat de 37 de ani, din Reteag, care conducea o autoutilitara pe Drumul National 17, in localitatea Bata.

 Rezultatul testarii cu aparatul etilotest a fost 0,75mg/l alcool pur in aerul expirat si i-au fost recoltate probe, in vederea determinarii alcoolemiei. Cercetarile continua in cadrul unui dosar penal intocmit pentru conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante.

***

 

In dimineata de astazi, 12 iulie, politistii Biroului Rutier au depistat un barbat de 35 de ani, din Bistrita care se afla la volanul unui autoturism care circula pe o strada din Bistrita.

 Valoarea indicata in urma testarii cu aparatul etilotest a fost 0,64 mg/l alcool pur in aerul expirat. A fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe in vederea stabilirii alcoolemiei si a fost intocmit dosar penal, in cadrul caruia sunt continuate cercetarile.

 

 

 

DRUG TEST pozitiv = dosar penal

 In aceasta dimineata, in jurul orelor 04.45,politistii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Falezei din Bistrita. A fost identificat conducatorul auto, un tanar de 22 de ani, din Gledin, iar in urma testarii cu aparatul DRUG TEST 5000, rezultatul a fost pozitiv in cazul a doua substante.

 Cel in cauza a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice, iar politistii au intocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

 

 

 

 

0 comentarii2807 vizualizări12 iulie 2021
rss 2.0
rss 2.0