Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Tanar incarcerat in penitenciar.

La data de 22 iulie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in executare mandatul de executare a pedepsei inchisorii privind un tanar de 26 ani din  Ciceu Giurgesti.

 Acesta a fost condamnat la 4 luni de inchisoare pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violente, fiind incarcerat in penitenciarul Bistrita.

 

 

 

Doi tineri retinuti in urma a doua perchezitii domiciliare

  La data de 22 iulie a.c., politistii Biroului Investigatii Criminale din cadrul Politiei municipiului Bistrita au retinut doi tineri in urma a doua perchezitii domiciliare.

 Dosarul penal intocmit priveste infractiuni de furt calificat, complicitate la furt calificat, acces ilegal la un sistem informatic si efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos.

 La locuintele persoanelor banuite de comiterea faptelor, respectiv doi tineri de 27 ani din Sieu si Bistrita, au fost gasite sumele de 1.200 de euro, 300 de lei, carduri bancare si alte bunuri cu valoare probatorie.

 Fata de cei doi a fost luata masura retinerii pentru o perioada de 24 ore urmand sa fie prezentati Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud cu propunere de luare a unei masuri preventive.

 Cercetarile sunt continuate de politistii Biroului Investigatii Criminale pentru documentarea intregii activitatii infractionale.

 

 

Barbat depistat conducand cu alcoolemie

  La data de 23 iulie a.c., politistii Biroului Rutier din cadrul Politiei municipiului Bistrita au desfasurat activitati de supraveghere si control al traficului rutier.

 In cartierul Viisoara, a fost oprit pentru control un autoturism, la volanul acestuia fiind identificat un barbat de 32 de ani din aceeasi localitate.

 Intrucat soferul emana halena alcoolica, a fost testat cu aparatul etilotest rezultand o valoare de 0,78 mg/L alcool pur in aerul expirat. Ulterior conducatorul autoturismului a fost transportat la spital pentru recoltarea a doua probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.    

 In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, urmand documentarea faptei.

 

 

 

Persoane banuite furt, retinute de politisti

 La data de 22 iulie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au identificat si ulterior au dispus retinerea pentru 24 de ore a doua persoane banuite de comiterea unei infractiuni de furt calificat pe raza localitatii Viile Tecii.

 In fapt, la data de 14 iulie a.c., de la locuinta unui barbat de 68 de ani din Viile Tecii au fost sustrase doua telefoane mobile si suma de 400 de euro, fiind cauzat un prejudiciu total de aproximativ 800 de euro.

 In urma cercetarilor desfasurate de politistii din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au fost identificati doi tineri de 26 si 20 de ani din Gaujani, judetul Giurgiu respectiv Viile Teci, banuiti de comiterea infractiunii cercetate.

 Fata de cei doi tineri, politistii au luat masura retinerii pentru 24 de ore urmand a fi prezentati magistratilor cu propunere de luare a unei masuri preventive.

 Politistii au reusit recuperarea celor doua telefoane mobile sustrase, cercetarile continuand in vederea recuperarii prejudiciului in totalitate, stabilirii participatiei penale cat si pentru documentarea in intregime a faptei.

 

0 comentarii2821 vizualizări23 iulie 2021
rss 2.0
rss 2.0