Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Dosar penal pentru un tanar sofer cu permisul suspendat.

La data 27 iulie a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au desfasurat activitati de supraveghere si control a traficului rutier pe Drumul National 17 prin localitatea Susenii Bargaului.

 

A fost oprit pentru control un autoturism, la volanul caruia a fost identificat un tanar de 23 de ani din Tureac. In urma verificarilor efectuate de catre politisti s-a stabilit ca soferul are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

 

A fost intocmit dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, urmand documentarea faptei.         

 

 

Ordin de protectie provizoriu emis in Josenii Bargaului

 

La data de 27 iulie a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au emis un ordin de protectie provizoriu fata de un barbat de 65 de ani din Josenii Bargaului.

 

In fapt, o femeie de 40 de ani in timp ce se afla la domiciliu in localitatea Josenii Bargaului, ar fi fost agresata fizic de catre concubinul acesteia, un barbat de 65 de ani.

 

Politistii impreuna cu femeia au intocmit formularul de evaluare a riscului, stabilindu-se oportuna emiterea unui ordin de protectie provizoriu, impotriva barbatului, cercetarile urmand sa fie continuate in cadrul unui dosar penal. 

 

 

 

 

Barbat sanctionat pentru nerespectarea masurii de carantina la domiciliu

 

La data de 27 iulie a.c., politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean, a verificat respectarea masurilor de carantina si izolare la domiciliu a persoanelor fata de care au fost legal dispuse astfel de masuri in scopul prevenirii raspandirii virusului SARS-Cov 2.

 

Pe raza localitatii Agrisu de Sus, politistii nu au gasit la domiciliu un barbat de 34 de ani fata de care a fost dispusa masura carantinei la domiciliu, acesta fiind plecat in afara localitatii, in localitatea Beclean.

 

Barbatul a fost sanctionat contraventional conform prevederilor Legii 55/2020 cu o amenda de 1000 de lei, fiind totodata informat Centru Judetean de Coordonare si Conducere a Interventiei Bistrita-Nasaud pentru a dispune si alte masuri complementare conform competentei. 

 

 

 

 

0 comentarii2968 vizualizări28 iulie 2021
rss 2.0
rss 2.0