Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Ordin de protectie provizoriu emis in municipiul Bistrita.

La data de 3 august a.c., interventia politistilor a fost solicitata de o tanara de 26 de ani din Chintelnic. Aceasta a adus in atentia politistilor faptul ca in timp ce se afla la locuinta concubinului ei, un tanar de 23 de ani din Bistrita, acesta din urma ar fi agresat-o fizic.

 Impreuna cu femeia, politistii au intocmit formularul de evaluare a riscului constatandu-se oportuna emiterea unui ordin de protectie provizoriu impotriva concubinului acesteia.

 Totodata, politistii Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei municipiului Bistrita desfasoara cercetari cu privire la infractiunea de violenta in familie, urmand documentarea faptei.

 

 

Persoane care nu respectau masura izolarii, identificate si sanctionate de politisti

 La data de 3 august a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au efectuat verificari la domiciliile persoanelor izolate si in carantina, de pe raza comunelor Galatii Bistritei, Teaca si Milas.

 Un tanar de 20 ani, din Pinticu, un barbat de 54 ani, din Pinticu, cat si un alt barbat de 47 ani, din Teaca au fost depistati ca nu respecta masura izolarii la domiciliu.

 Politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta au efectuat verificari cu privire la respectarea masurii de izolare si carantina pe raza localitatii Lechinta. A fost identificat un barbat de 48 de ani din localitate, care nu respecta masura, respectiv nu se afla in locuinta la momentul controlului.

 Fata de cele patru persoane, a fost luata masura sanctionarii contraventionale, conform Legii 55/2020 in valoare totala de 5000 de lei.

 Totodata, a fost instiintat Centru Judetean de Coordonare si Conducere a Interventiei Bistrita-Nasaud pentru a dispune si alte masuri complementare conform competentei.                                          

  


Barbat banuit de comiterea unui furt, identificat de politisti

 In urma activitatilor de cercetare penala desfasurate de catre politistii din cadrul Compartimentului de Investigatii Criminale a Politiei orasului Nasaud, a fost identificat autorul unui furt comis pe raza orasului in data de 1 august.

 In fapt, la data de 1 august a.c., politistii au fost alertati cu privire la faptul ca dintr-un local public de pe raza orasului Nasaud a fost sustrasa suma de 1050 de lei. In cauza a fost intocmit un dosar penal cu privire la infractiunea de furt.

 In urma investigatiilor efectuate si a activitatilor de cercetare penala a fost identificata persoana banuita de comiterea faptei, un barbat de 31 de ani din Rebrisoara.

 Totodata, persoanei vatamate i-a fost restituita suma sustrasa, prejudiciul fiind astfel recuperat integral.

 Cercetarile sunt continuate de politistii Compartimentului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei orasului Nasaud, in vederea documentarii faptei.

 

 

0 comentarii2828 vizualizări04 august 2021
rss 2.0
rss 2.0