Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Depistat conducand cu 131 km/h in localitate, cu permisul suspendat.

Politistii Biroului Rutier au identificat un conducator auto care se deplasa cu viteza in timp ce avea dreptul de a conduce pe drumurile publice suspendat.  La data de 5 august a.c., politistii biroului rutier desfasurau activitati de supraveghere si control a traficului rutier pe Drumul National 17.

 Cu aparatul radar a fost surprins un autoturism care circula inspre localitatea Livezile cu viteza de 131 km/h in localitate, efectuand totodata o depasire neregulamentara a unui alt autovehicul. Autoturismul si-a continuat deplasarea fara a opri la semnalele politistilor indreptandu-se spre localitatea Slatinita.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au identificat conducatorul autoturismului, un tanar de 20 de ani din Slatinita.

 Totodata, politistii au constatat faptul ca soferul are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat.

 In cauza, fata de tanar a fost luata masura sanctionarii contraventionale, conform prevederilor OUG 195/2002, in cuantum de 1305 lei, fiind intocmit si un dosar de cercetare penala cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

  

 

Trei barbati din Pinticu retinuti de politistii

  La data de 6 august a.c., dupa miezul noptii, politistii au retinut trei barbati din localitatea Pinticu.

 In fapt, la 5 august a.c, la orele serii, trei barbati de 46, 43 si 21 de ani din Pinticu, ar fi patruns fara drept in locuinta unei tinere de 21 de ani din Ocnita.

 Primul dintre barbati ar fi lovit-o cu palma in zona fetei pe tanara, apoi cei trei ar fi luat pe fiul acesteia, un minor in varsta de un an si l-ar fi transportat la domiciliul barbatului de 46 de ani din Pinticu.

 Fiind sesizati despre cele intamplate, politistii din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal, lovirea sau alte violente si violarea de domiciliu, fiind intocmit un dosar penal.

 Politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au identificat si depistat cei trei barbati si au dispus luarea masurii preventive a retinerii pentru o durata de 24 de ore fata acestia, fiind introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva a Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud.

 In cursul zilei de astazi, cele trei persoane banuite de comiterea faptelor de lipsire de libertate in mod ilegal, lovirea sau alte violente si violarea de domiciliu, urmeaza sa fie prezentate procurorului Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunerea de luare a unei masuri preventive, cercetarile continuand in vederea documentarii faptei si stabilirii participatiei penale.

 

  

 

 

Tanar retinut de politisti dupa incalcarea unui ordin de protectie

 In dupa-masa zile de ieri, 5 august, politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta au luat masura retinerii fata de un tanar de 29 de ani din Budesti-Fanate, fiind banuit de incalcarea ordinului de protectie care a fost emis impotriva sa si de amenintare.

 In fapt, la data de 4 spre 5 august a.c., tanarul s-ar fi deplasat la locuinta unei femei de 30 de ani din Tagu, concubina sa, intrand in contact cu aceasta, incalcand astfel masurile dispuse prin ordinul de protectie emis impotriva sa, adresandu-i ulterior amenintari.

 Femeia a solicitat interventia politistilor, care in urma probatoriului administrat in cadrul dosarului penal intocmit cu privire la incalcarea ordinului de protectie si adresarea de amenintari, au dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore a tanarului.

 Persoana banuita de comiterea faptelor a fost introdusa in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva a Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, urmand ca in cursul zilei de astazi sa fie prezentata magistratilor cu propunere de luare a unei masuri preventive.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta in vederea documentarii faptelor.

 

0 comentarii2870 vizualizări07 august 2021
rss 2.0
rss 2.0