Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
ACTIUNI PENTRU MENTINEREA UNUI CLIMAT DE ORDINE SI SIGURANTA PUBLICA.

Cresterea gradului de siguranta a traficului rutier si mentinerea unui climat de ordine: obiectivele actiunilor desfasurate de politistii de la rutiera, ordine publica si transporturi. Politistii din Bistrita-Nasaud continua actiunile in sistem integrat, in scopul cresterii gradului de siguranta a traficului rutier, prevenirii accidentelor rutiere si mentinerii unui climat de ordine si siguranta publica.

Astfel, la actiunile desfasurate ieri, 11 august, la nivel judetean au participat peste 60 de politisti de la structurile de Rutiera, Ordine Publica si Transporturi Feroviare.

Pe linie rutiera, politistii continua sa actioneze pentru constientizarea tuturor participantilor la trafic cu privire la riscurile la care se expun atunci cand nu respecta regulile de circulatie.

Pe linie de transporturi feroviare, politistii au intensificat actiunile de patrulare in zona statiilor CFR, dar si pe trenurile de calatori, in scopul prevenirii furturilor, a faptelor cu violenta, dar si pentru depistarea unor minori disparuti.

Pentru abaterile constatate ieri, 11 august, au fost aplicate 112 sanctiuni contraventionale, dintre care 96 pentru abateri la regimul rutier si au fost retinute in vederea suspendarii 6 permise de conducere.

 

Exemplificam:

Depistat in trafic de politistii de la Sectia 6, a prezentat pentru control un permis despre care exista suspiciuni ca este fals

 In dimineata de ieri, 11 august, la intersectia Drumului National 17D cu cel Judetean 172B, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au oprit pentru control un autoturism, iar la volanul acestuia a fost identificat un barbat de 30 de ani, din Rebra.

Conducatorul auto a prezentat pentru control documentele autoturismului si permisul de conducere, eliberat de autoritatile din Irlanda. Din verificarile efectuate, politistii au constatat faptul ca documentul nu contine elementele de siguranta specifice unui astfel de document, existand suspiciuni cu privire la autenticitatea acestuia.

Permisul a fost ridicat in vedere continuarii cercetarilor, in cadrul unui dosar penal intocmit pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere, fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals. 

 

 

0 comentarii3262 vizualizări12 august 2021




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0