Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
ACTIUNI PENTRU SIGURANTA CETATENILOR.

Prevenirea accidentelor rutiere, obiectiv urmarit in cadrul actiunilor desfasurate in sistem integrat, de politistii de la rutiera, ordine publica si transporturi. Politistii din Bistrita-Nasaud au continuat si ieri, 12 august, sa actioneze in sistem integrat, in scopul cresterii gradului de siguranta a traficului rutier, prevenirii accidentelor rutiere si mentinerii unui climat de ordine si siguranta publica.

La actiuni au participat 74 de politisti de la structurile de Rutiera, Ordine Publica si Transporturi Feroviare care au actionat in tot judetul. Pe linie rutiera, politistii au continuat sa actioneze pentru prevenirea accidentelor rutiere si constientizarea participantilor la trafic cu privire la riscurile la care se expun atunci cand nu respecta regulile de circulatie.

Pe linie de transporturi feroviare, politistii au distribuit materiale preventive, cu sfaturi pentru o calatorie lipsita de evenimente negative.

Pentru abaterile constatate ieri, au fost aplicate peste 100 de sanctiuni contraventionale si au fost retinute in vederea suspendarii 6 permise de conducere. Totodata, a fost ridicat in vederea confiscarii 58 de metri cubi de material lemnos in valoare de peste 16.000 de lei.

 

 

0 comentarii2856 vizualizări14 august 2021
rss 2.0
rss 2.0