Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Accident rutier - DJ151 .

Astazi, pe Drumul Judetean 151 a avut loc un accident rutier, soldat cu ranirea unei persoane. Coliziunea a avut loc pe raza municipiului Bistrita, in cartierul Sigmir si au fost implicate o motocicleta condusa de un barbat de 31 de ani, din Gherla, judetul Cluj si un autoturism condus de un barbat de 49 de ani din judetul Suceava.

 Motociclistul a fost ranit si transportat la spital. Cei doi conducatori au fost testati cu aparatul etilotest, in ambele cazuri rezultatele fiind negative. Cercetarile in acest caz sunt continuate de politistii Biroului Rutier.

 

 

Unirea: accident rutier .

In aceasta dupa masa, pe Drumul National 17, in Unirea a avut loc un accident rutier soldat cu ranirea unei persoane.

 O motocicleta condusa de un tanar de 20 de ani, din Bistrita a intrat in coliziune cu alte doua motociclete, conduse de doi bistriteni de 17 si 18 ani care au fost proiectate intr-un autoturism condus de un barbat de 34 de ani, din Sieu.

 Tanarul de 20 de ani a fost ranit si transportat la spital. Conducatorii auto implicati au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

 Continua cercetarile in acest caz politistii Biroului Rutier Bistrita, urmand a fi stabilite cauza si imprejurarile exacte in care a avut loc evenimentul.

0 comentarii2982 vizualizări15 august 2021
rss 2.0
rss 2.0