Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Infractiuni la regimul rutier constatate in flagrant de politisti.

La data de 22 august a.c., politistii din cadrul Biroului de Ordine Publica au oprit in trafic un autoturism pe raza municipiului Bistrita.

A fost identificat conducatorul autoturismul, un barbat de 37 de ani din municipiu, care prezenta halena alcoolica.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,95 mg/L alcool pur in aerul expirat. Barbatul a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Politistii au intocmit un dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, fiind continuate cercetarile in vederea documentarii faptei.

***

 

La data de 22 august a.c., in jurul orelor 02:30, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe Drumul National 17 prin localitatea Prundu Bargaului.

 A fost identificat soferul, un barbat de 30 de ani din Lunca Lesului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultand valoarea de 1,11 mg/L alcool in aerul pur expirat. Acesta a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Politistii au intocmit un dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, urmand documentarea faptei.

 

***

 

 

La data de 22 august a.c., politistii Biroului Rutier din cadrul Politiei municipiului Bistrita au oprit in trafic un autoturism pe raza municipiului, strada Drumul Cetatii.

 A fost identificat soferul, un barbat de 73 ani din Blajenii de Sus care in urma testarii cu aparatul etilotest, s-a constatat ca este sub influenta bauturilor alcoolice, rezultand o valoare de 0,88 mg/L alcool pur in aerul expirat.

 Conducatorul autoturismului a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile sunt continuate de politistii Biroul Rutier, fiind intocmit un dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

 

***

 

La data de 22 august a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au oprit pe Drumul National 17D prin Mititei, un autoturism care a depasit pe linie continua un alt autoturism, in zona unei treceri la nivel cu care ferata.

 A fost oprit autoturismul si identificat soferul, un tanar de 25 ani, din Chiuza.

 In urma verificarilor efectuate de politisti a fost constatat faptul ca tanarul figureaza cu permisul retinut.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Sectiei 6 Politia Rurala Nasaud, in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.     

 

***

 

La data de 23 august a.c., politistii Biroului Rutier au surprins cu aparatul radar pe Drumul National 17 prin localitatea Viisoara un autoturism care circula peste limita legala de viteza stabilita pe acel sector de drum.

 A fost oprit autoturismul si identificat soferul acestuia, un barbat de 44 de ani din  Prundu Bargaului.  In urma testarii cu aparatul etilotest a soferului a rezultat valoarea de 0,93 mg/L alcool pur in aerul expirat. Barbatul i-au fost recoltate doua mostre biologice de sange pentru stabilirea alcoolemiei.

 Conducatorul autoturismului a fost sanctionat contraventional conform prevederilor OUG 195/ 2002R privind circulatia pe drumurile publice pentru nerespectarea limitei legale de viteza. Totodata, politistii Biroul Rutier, au intocmit un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice, urmand documentarea faptei.

 

 

 

Ordin de protectie emis de politisti 

La data de 22 august a.c., politistii Biroului de Ordine Publice au fost sesizati de un barbat de 56 ani din Unirea, cu privire la faptul ca a fost amenintat de catre fiul sau, un barbat de 32 ani din aceeasi localitate. Barbatul ar fi amenintat ca o sa incendieze locuinta, fapt ce a creat o stare de temere barbatului de 56 de ani.   

 A fost intocmit un formular de evaluare al riscului constatandu-se ca au fost intrunite conditiile de emitere a unui ordin de protectie provizoriu impotriva barbatului de 32 de ani.

 Cercetarile sunt continuate de catre Biroul de Ordine Publica, fiind intocmit un dosar penal cu privire la infractiunea de amenintare.

 

 

 

 

 

 

0 comentarii2870 vizualizări23 august 2021
rss 2.0
rss 2.0