Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
TELCIU: ZONA SPECIALA DE SIGURANTA PUBLICA. Drugtest pozitiv si cu droguri asupra lor.

Incepand de astazi, 26 august, pentru protejarea populatiei si mentinerea unui climat de ordine publica, in localitatea Telciu a fost instituita zona speciala de siguranta publica. Avand in vedere starea conflictuala generata de nemultumirile cetatenilor din localitatea Telciu in legatura cu societatea de distributie a apei, in localitatea Telciu a fost constituita o zona speciala de siguranta publica, fiind dispuse masuri suplimentare pentru asigurarea ordinii si linistii publice.

 Astfel, in urmatoarele 7 zile, pentru prevenirea aparitiei unor evenimente care pot tulbura linistea si siguranta publica, alaturi de politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud, in zona actioneaza si politisti din cadrul Serviciilor de Ordine Publica, Actiuni Speciale si jandarmi din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Bistrita-Nasaud si Gruparii de Jandarmi Mobile Targu-Mures.

 Prezenta fortelor de ordine in zona au drept scop protejarea populatiei, mentinerea unui climat de ordine si siguranta publica si prevenirea unor incidente, a blocarii cailor de acces si a unor accidente rutiere.


 .

La data de 25 august a.c., in urma controalelor efectuate in trafic, pe Drumul National 17D, in Sangeorz-Bai, politistii Compartimentului Rutier au depistat un autoturism in care se aflau doi tineri care aveau asupra lor substante susceptibile a avea efect psihotrop.

Politistii au identificat soferul, un tanar de 25 de ani din Maieru, cat si un pasager, un tanar de 26 de ani din Sangeorz-Bai.

In urma controlului autoturismului, au fost descoperite si ridicate mai multe substante susceptibile a avea efect psihotrop, respectiv un borcan in care se afla o substanta vegetala, un plic cu granule si praf, un plic cu 5 pastile, 2 plicuri cu substanta vegetala si mai multe foi si filtre pentru producerea de tigarete cat si un cantar electronic.

Conducatorul autoturismului a fost testat cu aparatul Drug Test, rezultatul fiind pozitiv pentru substanta THC-5 Cannabis. Atat soferul, cat si pasagerul au fost condusi la spital unde li s-au prelevat mostre biologice in vederea stabilirii consumului de substante psihoactive.

 In cauza a fost intocmit dosar penal si efectueaza cercetari in vederea documentarii faptei sub toate aspectele.

 

 

Sofer cu permisul retinut, depistat in flagrant delict de catre politisti

 La data de 25 august a.c., in timpul supravegherii traficului rutier pe Drumul National 17D, politistii din cadrul Politiei orasului Sangeorz-Bai au oprit pentru control un autoturism.

 A fost identificat soferul acestuia, un barbat de 68 de ani din Sangeorz-Bai. In urma verificarilor efectuate de catre politisti s-a constatat faptul ca acesta are dreptul de a conduce autoturisme pe drumul public suspendat. Totodata, barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 Fata de cele constatate, politistii au intocmit un dosar de cercetare penala cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, in vederea documentarii faptei.

0 comentarii2737 vizualizări26 august 2021
rss 2.0
rss 2.0