Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 16 Iulie 2024 - 14587
Accident Saratel.

In aceasta seara, politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au intervenit la un accident de circulatie pe raza localitatii Saratel.
Un autoturism condus de un tanar de 20 de ani din Lechinta a intrat in coliziune cu un alt autoturism condus de un tanar de 22 de ani din Enciu.
Din fericire in urma impactului nu au fost inregistrate victime.
Cei doi soferi au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
Politistii au asigurat fluidizarea traficului rutier, cei doi soferi incheind constatarea amiabila de accident.

.

 

In aceasta dimineata, in jurul orei 05:45 politistii Compartimentului Rutier din cadrul Politiei orasului Beclean au intervenit pe Drumul Judetean 172E, in localitatea Strugureni, la un accident rutier.
Un autoturism condus de un tanar de 29 ani din Prundu Bargaului a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune cu un podet. 
In urma accidentului a rezultat ranirea a doua tinere de 17 si 19 ani din Cociu, a unui barbat de 38 de ani din Nimigea de Sus, toti pasageri in autoturism cat si a soferului, fiind necesar transportul acestora la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate. 
Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.71 mg/L alcool pur in aerul expirat, fiindu-i ulterior recoltate mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Politistii continua cercetarile in cadrul unui dosar penal, in vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor producerii accidentului rutier.

 

.

 

Astazi, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au intervenit la un eveniment rutier semnalat pe Drumul National 15A pe raza localitatii Galatii Bistritei.
Un autoturism condus de o femeie de 50 de ani din Mijlocenii Bargaului, in timp ce se deplasa pe directia Reghin catre Bistrita prin Galatii Bistritei, a acrosat usor cu oglinda autoturismului o femeie de 43 de ani din localitate, care a patruns pe partea carosabila, in calitate de pieton.
Cele doua participante la trafic au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ in cazul soferitei si indicand valoarea de 1,34 mg/L alcool pur in aerul expirat in cazul pietonului.
Politistii au luat masura sanctionarii contraventionale a pietonului, conform prevederilor OUG 195/2002 cu amenda in cuantum de 435 lei.

0 comentarii3276 vizualizări29 august 2021
rss 2.0
rss 2.0