Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 30 Mai 2024 - 14587
Infractiuni la regimul rutier constatate de politisti.

La data de 27 august a.c., politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta au depistat in flagrant delict un sofer fara permis. In jurul orelor 10:45, politistii au oprit in trafic pe Drumul Judetean 151 pe raza localitatii Budesti, un autoturism. A fost identificat soferul acestuia, un barbat de 32 de ani din Bistrita.

 In urma verificarilor efectuate de politisti a fost constatat faptul ca soferul depistat nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Politistii au intocmit un dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, urmand sa documenteze fapta.

 

***

 

La data de 27 august a.c., politistii Sectiei 7 Politie Rurala Sangeroz-Bai au depistat un sofer sub influenta alcoolului, in urma unui accident de circulatie.

 In jurul orei 18.45, politistii au intervenit la un accident de circulatie la intersectia Drumului National 17D cu Drumul Comunal Anies.

 Din primele verificari a fost constatat faptul ca un autoturism condus de un barbat de 50 de ani din Maieru a intrat in coliziune cu un autoturism parcat.

 Soferul identificat a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand o valoare de 1,10 mg/L alcool pur in aerul expirat fiind condus ulterior la spital in vederea prelevarii de mostre biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 7 Politie Rurala Sangeorz-Bai, cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante.

 

***

 

La data de 28 august a.c., politistii Biroului Rutier din cadrul Politiei municipiului Bistrita au oprit in trafic un autoturism.

 A fost identificat conducatorul acestuia, un barbat de 45 de ani din Viisoara care in urma verificarilor s-a stabilit faptul ca are dreptul de a conduce pe drumurile publice suspendat.

 Politistii continua cercetarile cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, in cadrul unui dosar penal.

 La aceeasi data, politistii Biroului Rutier, au surprins cu aparatul radar pe Drumul National 17 prin localitatea Unirea, un autoturism ce se deplasa cu o viteza peste limita legala pe acel sector de drum.

 A fost oprit in trafic autoturismul si identificat soferul in persoana unui tanar de 20 de ani din Suceava. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager, rezultatul fiind negativ iar la testarea cu aparatul DRUG TEST 5000 rezultatul a fost pozitiv in cazul substantelor Cannabis-5 si Amfetamina.

 Conducatorul auto a fost ulterior condus la spital pentru recoltate de mostre biologice.

 Politistii continua cercetarile cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante.

 

***

 

La data de 28 august a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au depistat un sofer sub influenta alcoolului.

 In jurul orei 15:30, politistii au oprit in trafic un autoturism ce se deplasa pe Drumul Comunal 20, prin localitatea Orosfaia.

 A fost identificat soferul, un barbat de 48 de ani din localitate, care in urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat ca se afla sub influenta alcoolului.

 Testarea cu aparatul etilotest, a indicat o valoare de 1,48 mg/L alcool pur in aerul expirat, soferul fiind ulterior condus la spital pentru recoltare de  probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Politistii urmeaza sa documenteze infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, in cadrul unui dosar penal.

 

***

 

Politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares au fost sesizati la data de 28 august a.c., in jurul orele 13.30, despre producerea unui eveniment rutier in Caianu Mare.

 Un barbat de 30 de ani a sesizat faptul ca autoturismul sau parcat in vecinatatea Drumului Comunal 37B din Caianu Mare, a fost acrosat de semiremorca unui tractor, conducatorul atelajului continuandu-si deplasarea.

 Politistii au identificat conducatorul tractorului, un barbat de 62 de ani din Caianu Mare. In urma testarii cu aparatul alcooltest, s-a stabilit ca soferul are o alcoolemie de 0.87 mg/L alcool pur in aerul expirat. Totodata politistii au stabilit ca barbatul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Soferul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Politistii desfasoara in continuare activitati in cadrul unui dosar de cercetare penala, in vederea documentarii faptelor.

 

***

 

 

La data de 28 august a.c., politistii rutieri din cadrul Politiei orasului Nasaud au intervenit la un accident rutier in Runcu Salvei.

 Autoturismul condus de un tanar de 19 ani din Runcu Salvei a intrat in coliziune cu un ATV condus de un barbat de 30 de ani din aceeasi localitate.

 In urma impactului, ATV-ul s-a rasturnat rezultand ranirea conducatorului acestuia, care a necesitat transportul la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate.

 Cei doi soferi au fost testati cu apartul alcooltest rezultatul fiind negativ pentru conducatorul autoturismului si 0,09 mg/L alcool pur in aerul expirat pentru conducatorul ATV-ului.

 Cercetarile sunt continuate de politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud, Compartimentul Rutier, in cadrul unui dosar penal.

 

***

 

La data de 30 august a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud au depistat pe raza orasului un sofer sub influenta alcoolului.

 In jurul orei 02:00, politistii au oprit in trafic in Nasaud un autoturism condus de un tanar de 21 ani din Poienile Zagrei.

 In urma testarii cu aparatul alcooltest a soferului, a rezultat valoarea de de 0,66 mg/L alcool pur in aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate doua mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile sunt continuate de politisti in cadrul unui dosar de cercetare penala cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau altor substante.      

 

 

 

 

 

Substante susceptibile a avea efect psihotrop gasite de politistii Biroului de Ordine Publica

  La data de 28 august a.c., politistii Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei municipiului Bistrita au depistat asupra mai multor persoane, substante susceptibile a avea efect psihotrop.

 In jurul orelor 23:40, politistii au oprit pentru control un autoturism condus de un tanar de 18 ani din Satu Nou, care era insotit de un barbat de 45 de ani din aceeasi localitate, in calitate de pasager in autoturism.

 In urma verificarilor efectuate de politisti, asupra tanarului de 18 ani a fost gasit un plic de continea o substanta alba de tip praf, iar asupra barbatului de 45 de ani au fost gasite 11 plicuri ce contineau o substanta alba de tip praf si o pastila alba, substante susceptibile a avea efect psihotrop, cat si un dispozitiv de tip grinder.

 In jurul orelor 03:10, politistii Biroul de Ordine Publica, au depistat trei persoane din Albestii Bistritei si Viisoara. In urma verificarilor efectuate de catre politisti, asupra lor au fost gasite 4 plicuri cu substanta solida cristalizata de culoare alba, susceptibila a avea efect psihotrop.

 Bunurile gasite au fost ridicate de catre politisti, intocmindu-se dosare de cercetare penala in vederea documentarii faptelor.

 

 

 

Ordin de protectie provizoriu emis de politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru-Rares

  La data de 29 august a.c., politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru-Rares au intervenit la un scandal in familie semnalat la o locuinta din Ciceu-Mihaiesti.

 La locul semnalat au fost identificati doi barbati de 55 si 43 de ani cat si o femeie de 37 de ani, toti din Ciceu-Mihaiesti.

 Pe fondul unor neintelegeri cu privire la dreptul de proprietate asupra imobilul, barbatul de 55 de ani a spart cu un lant mai multe geamuri, adresand totodata amenintari la adresa celorlalte persoane.

 A fost completat formularul de evaluare a riscului, constatandu-se existenta unui risc iminent, motiv pentru care a fost emis un ordin de protectie provizoriu impotriva barbatului de 55 de ani.

 Politistii desfasoara in continuare cercetari in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunile de amenintare, distrugere si violarea de domiciliu, in vederea documentarii faptelor.  

 

 

 

 

 

 

0 comentarii2849 vizualizări30 august 2021
rss 2.0
rss 2.0