Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 17 Iunie 2024 - 14587
Accidente de circulatie pe DJ 171, in localitatea Uriu si pe DJ 172D in Stramba.

Astazi, politistii Compartimentului Rutier din cadrul Politiei orasului Beclean au intervenit la un accident de circulatie pe Drumul Judetean 171, in localitatea Uriu. Un barbat de 65 de ani din Ilisua, in timp ce se deplasa cu o bicicleta prin localitatea Uriu, a patruns pe partea carosabila fiind accidentat de un autoturism condus de un barbat de 51 de ani din Tarlisua. In urma impactului a rezultat ranirea biciclistului care a necesitat ingrijiri medicale.

Atat soferul cat si biciclistul au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Politistii continua cercetarile in cadrul unui dosar penal, in vederea stabilirii cauzelor si modalitatii producerii accidentului rutier.

 

 

 Accident Stramba

Politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au intervenit astazi la un accident de circulatie pe Drumul Judetean 172D in Stramba.

Un autoturism condus de un barbat de 54 de ani din Feldru a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune cu un stalp de electricitate de langa partea carosabila. In urma impactului, soferul care era singur in autoturism a fost ranit, necesitand interventia medicilor si transportul acestuia la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate.

In urma testarii cu aparatul etilotest a soferului, rezultatul a fost negativ.

Politistii Serviciului Rutier continua cercetarile in cadrul unui dosar penal pentru stabilirea tuturor imprejurarilor producerii accidentului rutier.

 

0 comentarii3010 vizualizări03 septembrie 2021
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0