Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Prejudicii in valoare de 8000 de lei recuperate de politistii din Lechinta.

La data de 15 septembrie a.c., in cadrul cercetarilor efectuate intr-un dosar penal de furt calificat, politistii din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta impreuna cu cei ai Serviciului Criminalistic au pus in aplicare un mandat de perchezitie domiciliara. Persoana banuita de comiterea faptei a fost retinuta pentru 24 de ore si urmeaza a fi prezentata instantei, cu propunere de arestare preventiva.

 Perchezitia a fost efectuata la domiciliul unui barbat de 34 de ani, din Lechinta, fiind descoperite mai multe bunuri care ar fi fost sustrase din locuinta unei femei din Lechinta, in perioada 1-13 septembrie. Bunurile, in valoare de aproximativ 5000 de lei au fost recuperate si restituite pagubitei.

 Tot la perchezitii, politistii au descoperit si un sistem audio, precum si unelte electrice (bormasini, flexuri, rotopercutoare, ciocane de demolare etc), iar in urma investigatiilor efectuate au constatat faptul ca ar fi fost sustrase in noaptea de 6/7 septembrie a.c., din locuinta unui barbat din Vermes, plecat in strainatate. Prejudiciul in acest caz, in valoare de aproximativ 3000 de lei, a fost recuperat in totalitate, urmand a fi restituit proprietarului.

 Cercetarile in dosarul penal instrumentat de Sectia 3 Politie Rurala Lechinta continua sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Beclean, iar in cursul acestei zile, barbatul va fi prezentat magistratilor, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

 

*foto 1-4 atasate

 

 

Ordin de protectie provizoriu emis pentru protejarea unei femei din Negrilesti

 In dimineata de 15 septembrie a.c., politistii au intervenit la un eveniment sesizat prin 112, iar in urma primelor verificari efectuate, au emis ordin de protectie provizoriu pentru protejarea unei femei de 51 de ani din Negrilesti.

 Din verificarile efectuate, a reiesit faptul ca aceasta, in timp ce se afla la cabana proprietate personala, ar fi fost agresata de sotul ei, un barbat de 76 de ani.

 Cercetarile continua de Sectia 5 Politie Rurala Petru-Rares, fiind intocmit dosar penal pentru violenta in familie, iar starea conflictuala este monitorizata de politisti.

 

 

           Nu a respectat masura izolarii la domiciliu, fiind depistat de politisti

 In seara de 15 septembrie a.c., politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru-Rares au depistat in flagrant, un barbat de 39 de ani, din Spermezeu care a parasit adresa de domiciliu, desi era plasat in izolare din data de 11 septembrie a.c.

 Barbatul a fost confirmat pozitiv cu Sars-Cov-2 si nu a respectat masurile impuse, fiind depistat in apropierea pietei din localitatea de domiciliu. Politistii au intocmit dosar penal pentru savarsirii infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor si au informat Directia de Sanatate Publica, in vederea dispunerii masurilor ce se impun.

 Cercetarile in acest caz continua de catre politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru-Rares.

 

 

0 comentarii3136 vizualizări16 septembrie 2021




rss 2.0
rss 2.0