Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 22 Februarie 2024 - 14587
Accident rutier care a avut loc pe Drumul National 17, in localitatea Muresenii Bargaului.

In aceasta seara, politistii Sectiei 2 si cei ai Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier care a avut loc pe Drumul National 17, in localitatea Muresenii Bargaului. Din primele verificari efectuate, a rezultat faptul ca un autoturism condus de un tanar de 25 de ani, din Muresenii Bargaului a acrosat un alt autoturism care era condus de un barbat de 64 de ani, din Bistrita.

 Acidentul s-a soldat cu ranirea barbatului de 64 de ani si a unei pasagere din autoturismul condus de acesta. Cei doi conducatori au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

 Pentru aproximativ o ora, traficul in zona a fost dirijat alternativ, pe o banda, de politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului. Continua cercetarile politistii Serviciului Rutier, urmand a fi stabilite cauza si imprejurarile in care a avut loc evenimentul

 

0 comentarii2898 vizualizări19 septembrie 2021
rss 2.0
rss 2.0