Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Dosar penal pentru conducere sub influenta unor substante psihoactive si vatamare corporala din culpa.

Politistii Biroului Rutier Bistrita au intervenit pentru efectuarea de verificari ca urmare a unui accident rutier, soldat cu ranirea unei persoane.

Din primele verificari efectuate la fata locului, un tanar de 26 de ani, din Josenii Bargaului care conducea un autoturism pe DN17C pe raza municipiului Bistrita, a pierdut controlul acestuia si s-a rasturnat. In urma accidentului, conducatorul auto a fost ranit si transportat la spital.

 Politistii l-au testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Rezultatul testarii cu DrugTest a fost pozitiv pentru methamphetamina si a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice.

 Cercetarile in acest caz sunt continuate de politistii Biroului Rutier Bistrita, in cadrul unui dosar penal.

 

 

 

Interventie a Biroului Rutier  Bistrita

 Azi-noapte, in cadrul actiunilor preventive desfasurate, politistii Biroului Rutier au efectuat semnale regulamentare de  oprire unui autoturism care circula pe raza municipiului, insa acesta nu s-a conformat.

 A fost urmarit, depistat si oprit in cartierul Slatinita cu sprijinul unui echipaj din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale si condus la la sediul Politiei municipiului Bistrita.

 In urma verificarilor efectuate a reiesit faptul ca tanarul care se afla la volan, de 20 de ani, din Bistrita avea permisul de conducere suspendat. Totodata, autoturismul avea aplicate placute de inmatriculare emise de Belgia, desi figura ca fiind inmatriculat in Romania.

 A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,28 mg/l alcool pur in aerul expirat. Rezultatul testarii cu aparatul DrugTest a fost pozitiv in cazul substantei methamphetamina si a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice.

 Politistii Biroului Rutier continua cercetarile in cadrul dosarului penal intocmit, urmand a fi dispuse masurile legale.

 

Update: retinut si arestat preventiv pentru 30 de zile

Ca urmare a probatoriului administrat in dosarul penal intocmit, politistii Biroului Rutier au dispus retinerea pentru 24 de ore a tanarului de 20 de ani, cercetat pentru infractiuni la regimul rutier.

 In urma cu putin timp, a fost prezentat instantei care a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile a acestuia. Cercetarile continua in cadrul dosarului penal intocmit de Biroul Rutier Bistrita.

 

0 comentarii2933 vizualizări31 octombrie 2021
rss 2.0
rss 2.0