Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
BANUITA DE INSELACIUNE, RETINUTA DE POLITII DIN BISTRITA-NASAUD.

O femeie din Prahova, banuita de comiterea unor inselaciuni, a fost retinuta de politistii de la Investigatii Criminale, in urma unei perchezitii domiciliare. In urma investigatiilor efectuate intr-un dosar penal aflat in instrumentarea politistilor Serviciului de Investigatii Criminale Bistrita-Nasaud, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita, a fost identificata o femeie de 30 de ani, din Ploiesti, judetul Prahova, banuita de comiterea unor inselaciuni.

Ieri, la locuinta femeii a fost efectuata o perchezitie domiciliara, fiind descoperite si ridicate in vederea continuarii cercetarilor si recuperarii prejudiciului mai multe carduri bancare.

Din investigatiile efectuate pana in prezent, a reiesit faptul ca, in perioada 26 august-21 octombrie 2021, prin folosirea de calitati mincinoase, respectiv pretinzand ca este maica stareta in cadrul unei manastiri, i-ar fi solicitat unei femei de 28 de ani, din Prundu Bargaului sa plateasca, in 25 de transe, suma totala de 354.100 lei. Banii reprezentau plata unor rugaciuni si dezlegari, iar dupa un timp, femeia din Prahova nu ar mai fi raspuns la telefon.

Femeia a fost condusa la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, iar dupa audieri, fata de aceasta a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore. In cursul acestei zile, va fi prezentata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Actiunea a beneficiat de sprijinul politistilor de la Actiuni Speciale si Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Prahova.

 

 

0 comentarii2947 vizualizări16 noiembrie 2021




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0