Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Ordin de protectie provizoriu emis de politistii Biroului de Ordine Publica.

La data de 24 noiembrie a.c., politistii Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei municipiului Bistrita au fost sesizati despre producerea unei agresiuni pe raza municipiului.

 Un barbat de 65 de ani din Bistrita a adus la cunostinta politistilor faptul ca in timp ce se afla la domiciliu, fosta concubina, o femeie de 52 de ani din Bistrita, ar fi patruns fara drept in locuinta sa unde l-ar fi agresat fizic.

 Politistii au intocmit un formular de evaluare a riscului, constatand oportuna emiterea unui ordin de protectie provizoriu impotriva femeii. Totodata, cercetarile sunt continuate in cadrul unui dosar penal, urmand documentarea faptelor.

 

 

Sofer depistat sub influenta bauturilor alcoolice la Posmus

  La data de 24 noiembrie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au desfasurat activitati de supraveghere si control al traficului rutier pe raza comunei Sieu.

 In jurul orei 20:00, pe Drumul Judetean 173 din Posmus, politistii au oprit pentru control un autoturism. A fost identificat soferul acestuia, un barbat de 44 de ani din localitate.

Politistii au dispus testarea cu aparatul etilotest a conducatorului autoturismului, rezultand o valoare de 0.81 mg/L alcool pur in aerul expirat. In consecinta, barbatul a fost condus la spital in vederea recoltarii de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

 Cercetarile sunt continuate in cadrul unui dosar penal de catre politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita, in vederea documentarii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante.

0 comentarii3024 vizualizări25 noiembrie 2021
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0